Cum se realizează manichiura cu ziar

Iulia Mirică
manichiura cu ziar totul despre mame

Trucuri de beauty pentru a face manichiura cu ziar

Dacă îți place să experimentezi când vine vorba de manichiura ta, înseamnă că ești la curent cu noi finisaje și tehnici distractive, așa că ne-am gândit cum poți să realizezi și tu acasă manichiura cu ziar. Ți-am pregătit câțiva pași și un video, care te vor ajuta cu siguranță să încerci și să perfecționezi această tehnică.

Vei putea chiar să le prezinți noua manichiură într-un mod amuzant prietenelor tale: ce este negru, alb și se poate citi oriunde? Răspunsul este: unghiile tale.

De ce ai nevoie pentru manichiura cu ziar

– bază cu o formulă hipoalergenică, pentru a hidrata și preveni deshidratarea unghiilor
– culoare de bază (oja preferată)
– spirt
– castron mic
– tampoane demachiante
– ziar
– lac de acoperire (top coat)

5 pași pentru a realiza manichiura cu ziar

1. Poți începe să-ți faci unghiile cum ai face-o în mod normal. Este întotdeauna recomandat să folosești o bază cu o formulă hipoalergenică, după care poți aplica stratul normal de ojă, preferabil o culoare de care ești entuziasmată.

2. Odată ce unghiile s-au uscat complet, se taie un ziar în bucăți mici care se potrivesc lățimii și lungimii unghiilor tale.

3. Se umple un bol mic cu suficient spirt, pentru a înmuia unghiile. Se înmoaie unghia pe care urmează să se aplice ziarul pentru cel puțin cinci secunde.

4. După înmuiere, se pregătește hârtia de ziar, astfel încât să o poți aplica imediat. Se plasează pătrățelul de ziar pe unghii, se apasă să se stabilizeze, după care se ține presiune cu degetele pe bucata de ziar. Ai grijă că nu se mută pătrățelul de ziar de pe unghii, cât îl ții apăsat, pentru că se poate întinde cerneala de ziar. În cazul în care ziarul se lipește de unghii, se ia pur și simplu o dischetă demachiantă, se înmoaie în sport și se apasă pe partea din spate a hârtiei. După câteva secunde, ar trebui să poți desprinde ziarul cu ușurință de pe unghii.

5. Odată ce unghiile au fost făcute, se mai aplică un strat de lac protector.

Mai jos, poți vedea acești pași prezentați într-o videoclip, pentru o înțelegere completă a întregii tehnici!

O altă tehnică amuzantă de manichiură poți descoperi aici: Ce este manichiura cu zahăr?

Nu uita să ne dai un like pe Facebook, dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Foto: Nailsalwayspolished.blogspot.com

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa