Cum să te tunzi când ești însărcinată și după ce devii mamă

Theodora Fintescu, redactor
te tunzi

  Dacă faci parte din acelea care își vor mari în curând familia, atunci felicitări! Să ai o sarcină ușoară și lină! Să te bucuri de tine și să te răsfeți cum poți mai mult.

  De asemenea, fă în așa fel încât să fii mai mereu ca scoasă din cutie. În cazul în care te preocupă look-ul tău știi cu siguranță că o important carte de vizită a oricărei femei, în orice situație, este părul. Despre felul în care să îți încadrezi chipul cu ajutorul coafurii, în perioada sarcinii și după aceea, vorbește Arabella Zadic, stilist Wella Professionals.

  “Din punctul meu de vedere, cea mai bună lungime pentru această perioadă este cea care se încadrează între nivelul bărbiei și nivelul umerilor. Având în vedere faptul că, în această perioadă, femeia trece prin câteva transformări – ia în greutate, fața devine mai rotundă, trăsăturile se pot modifica ușor în unele cazuri -, o tunsoare prea scurtă ar putea scoate în evidență rotunjimea feței”, precizează Arabella.

  “Pe când, un păr prea lung nu reprezintă o soluție la îndemână. De ce? Pentru că, odată ce vei înainta în sarcină, îți va fi din ce în ce mai dificil să îl speli și să îl întreții”, explică specialista.

  “De asemenea, ar fi de ajutor o cărare într-o parte, cu un breton ușor în cădere, pentru că ajută la o alungire vizuală a feței (cărarea pe mijloc accentuează rotunjimea). De asemenea, forma întregii tunsori ar fi indicat să fie realizată în trepte pentru mai mult volum și mișcare naturală în păr. Multe femei se gândesc la o schimbare de formă cu puțin timp înainte de a naște, altele recurg la o schimbare de look după evenimentul Z. De ce? Pentru că o ajută în cazul în care se va simți mai puțin atractivă sau prinsă în rutină.”, adaugă Arabella.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa