Cum să pari mai slabă

Iulia Mirică
cum-sa-pari-mai-slaba-totul-despre-mame

Trucuri care te ajută să pari mai slabă

Știm că o dietă și o rutină bazată pe fitness reprezintă cheia către o siluetă de invidiat, dar sunt momente când ți-ai dori să pari mai slabă, neavând prea mult timp la dispoziție pentru a îndeplini acest țel. Acestea fiind spuse, este o ușurare faptul că există câteva trucuri inteligente care ne ajută în astfel de situații, strict bazate pe alegerea hainelor și încălțărilor. Iată la ce poți apela atunci când îți dorești o siluetă demnă de invidiat, (dar promițând că îți vei reînnoi abonamentul la sală!)

Investește în lenjerie modelatoare

Lenjeria modelatoare funcționează cu adevărat. În esență, aceasta funcționează ca un mijloc de a distribui kilogramele în plus, în timp ce netezește silueta. Alege o pereche de pantaloni scurți sau alte piese care reușesc să aplatizeze abdomenul și să definească talia, atunci când porți rochii, fuste sau pantaloni.

Alege lungimea potrivită pentru articolele vestimentare

Dacă încerci să ai un aspect cât mai subțire, să pari mai slabă, trebuie să fii conștientă de lungimea articolelor vestimentare pe care alegi să le porți. Acest lucru înseamnă să stai departe de pantalonii capri, pantalonii scurți sau fustele largi și lungi. În schimb, optează pentru blugi drepți, de o culoare mai închisă, care ajung până la gleznă sau chiar puțin mai lungi. Acest lucru va alungi corpul, mai ales când este aleasă o combinație cu tocuri negre, cizme pe gleznă sau chiar încălțări joase. Același lucru este valabil și pentru alte tipuri de pantaloni – alege culori închise, fără pliuri și care sunt puțin conici pe picior. În ceea ce privește fustele, cea mai bună alegere este fusta creion, lungă până la genunchi. Alege și dresurile negre opace, în timpul iernii, care fac în mod automat picioarele să pară mai lungi și mai subțiri.

Poartă ținute monocrome

Folosind o singură culoare, puteți spori iluzia unei ținute mai slabe, fiind cel mai vechi truc. Motivul este că formează o linie verticală lung. În timp ce o vestimentație neagră din cap până în picioare este cea mai eficientă, poți opta și pentru alte nuanțe mai închise, de asemenea. Trucul se bazează pe haine monocrome, însă evită alegerea nuanțelor pale, cum ar fi albul.

Profită de dungile verticale

Al doilea cel mai eficient truc se bazează pe purtarea hainelor cu dungi verticale. Liniile verticale creează linii lungi, făcându-te să arăți mai bine, mai slabă. Și dacă tot suntem la subiectul dungilor, multe persoane știu că dungile orizontale te fac să pari mai plinuță. Însă acesta lucru nu este adevărat. O cămașă cu dungi verticale și o pereche de blugi negri va face orice femeie să arate bine.

Cumpără un nou sutien

Știai că peste 80% dintre femei poartă sutiene de mărime greșită? Acest lucru te poate face să pari mai plinuță, din cauza pieptului lăsat. Atunci când există un spațiu adecvat între bust și talie, vei reuși să pari mai slabă. Soluția? Mergi la cel mai apropiat magazin de lenjerie și obține mărimea perfectă de la un profesionist.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa