Ai rămas cu picioare groase după sarcină? Iată cum să le faci frumoase!

Iulia Mirică
picioare dupa sarcina

Dacă ai rămas cu picioare groase după sarcină, e bine să știi că nu este doar ghinionul tău. Dar cu puțin sport și alimentație echilibrată poți reveni la o formă de invidiat a picioarelor. Cu un astfel de avantaj, poți purta rochii scurte, colanți subțiri, pantaloni mulați. Iată la ce trucuri poți apela pentru a avea cele mai frumoase picioare, fie ele exerciții sau tratamente de beauty!

Modelarea picioarelor

Dacă ai picioarele mai groase, este recomandat să faci exerciții zi de zi pentru a pierde grăsimea în plus. Chiar și în cazul în care nu ai picioarele groase, tot ar trebui să faci exerciții, pentru a tonifia mușchii picioarelor și a-i menține în stare perfectă. Poți încerca să alergi, să mergi pe jos, să mergi cu bicicleta, să sari coarda, să ridici greutăți (consultă un specialist care să te îndrume ce greutăți să ridici), aerobic.

Alimentație pentru picioare subțiri perfecte

Dacă ți-e rușine cu picioarele tale mai groase, ar trebui să fii atentă la alimentele pe care le mănânci. Evită alimentele cu un conținut ridicat de zahăr, grăsimi și calorii, deoarece grăsimile în exces vor fi stocate de către organism și vor distruge forma corpului tău, inclusiv a picioarelor.

Masaj pentru picioare

Ia în considerare un masaj cu ulei de plante pe picioare cel puțin o dată pe săptămână, pentru a avea pielea strălucitoare. De asemenea, dacă poți, spală picioarele cu un săpun ușor pe bază de plante atunci când ajungi seara acasă, după birou, și aplică o cremă hidratantă pe bază de plante, imediat după aceea.

Baie pentru cele mai frumoase picioare

Poți încerca, de asemenea, o baie specială pentru picioare, o dată pe lună. Se ia un lighean cu apă călduță, se amestecă puțin șampon și 2-3 picături de ulei esențiale. Se cufundă picioarele pe jumătate în apa călduță timp de aproximativ o jumătate de oră. După aceea, se curăță picioarele ușor, folosind o piatră ponce sau un burete abraziv. Se hidratează picioarele imediat după aceea.

Hidratarea picioarelor

Cremele hidratare ajută la păstrarea moliciunii și catifelării pielii. Ia în considerare utilizarea unei creme hidratante care conține proprietăți de întindere a pielii. Se aplică de câte ori ai timp și mai ales după fiecare duș pentru a obține picioare perfecte și frumoase. De asemenea, această procedură ajută la menținerea bronzului.

Dacă ți s-a părut util acest articol despre cum să ai picioare frumoase după sarcină, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa