Cum îţi recuperezi fermitatea sânilor?

Iulia Mirică
fermitatea-sanilor-totul-despre-mame

Exerciții și remedii pentru tonifierea și fermitatea sânilor

Există o serie de remedii care poate fi încercate acasă pentru a redobândi fermitatea sânilor lăsați, de la exerciții regulate pentru pectorali, masaj cu ulei de măsline, masaj cu gheață etc.

Vârsta este un factor important care duce la reducerea fermității sânilor. Potrivit diferitelor studii realizate, la majoritatea femeilor apar semne de îmbătrânire și pierdere a elasticității pielii în jurul vârstei de 30 de ani.

Iată care sunt metodele pe care le puteți încerca și voi acasă, pentru a reda fermitatea bustului, fără prea multe bătăi de cap!

Exerciții pentru fermitatea sânilor

Unul dintre cele mai bune moduri de a reda fermitatea pieptului este prin intermediul exercițiilor pentru pectorali. Cel mai popular și ușor exercițiu de acest fel este reprezentat de flotări, care consolidează mușchii pectorali de sub sâni. În general, vă vor ajuta să conturați pieptul și să reduceți excesul depozitelor de grăsime. Ridicarea greutăților poate consolida, de asemenea, mușchii pectorali.

Masaj cu ulei de măsline pentru fermitatea sânilor

Masați pieptul de cel puțin 2-3 ori pe săptămân, cu ulei de măsline. Acest procedeu va mări fermitatea la nivelul pielii și va îmbunătăți textura pielii. De asemenea, va tonifia și va crește elasticitatea pielii. Masajul atrage sângele la suprafața pielii, iar fluxul sanguin stimulează creșterea musculară și regenerarea celulelor.

Masaj cu gheață pentru fermitatea pieptului

Masajul cu gheață poate fi o altă formă eficientă pentru a recâștiga fermitatea sânilor lăsați și a-i ridica. Luați două cuburi de gheață și masați-le în cerc, în jurul sânilor pentru cel puțin un minut. Nu faceți acest lucru prea mult timp, deoarece pielea din această zonă este foarte sensibilă. Acest procedeu va ajuta la strângerea și tonifierea pielii bustului. Temperaturile scăzute strâng natural pielea și încetinesc mișcarea celulară. Aceasta este o tehnică bună, în momentul în care este urmată de purtarea imediată a unui sutien corespunzător.

Sutiene speciale

Este foarte important să se ia în considerare tipul de sutien purtat dacă nu sunteți mulțumite cu faptul că bustul a început să se lase. Trebuie să alegeți sutienul adecvat, ceea ce va face bustul să arate bine și va oferi suficient sprijin pentru o postură corectă. Este important să nu purtați sutiene prea mici sau prea mari și să alegeți sutiene speciale pe perioada sarcinii și a alăptării.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa