Cosmetice obligatorii pentru mămici obosite

Iulia Mirică

De ce cosmetice obligatorii au nevoie mămicile ocupate?

Dacă vă enumerați printre printre acele mămici obosite, care au tot timpul câte ceva de făcut, nu trebuie să uitați să folosiți anumite cosmetice obligatorii. Cu alte cuvinte, știm că aveți nevoie de mai multe ore de somn pe noapte decât reușiți să dormiți, așa că am găsit câteva modalități simple care vă pot ajuta să sporiți luminozitatea pielii obosite. Cu senzația de oboseală vă puteţi obişnui, dar cu aspectul obosit nu, iar în plus, e un lucru pe care doriți să-l evitați. Din fericire, vă puteți transforma cu ușurință pielea obosită într-una cu aspect odihnit și luminos cu ajutorul câtorva produse cosmetice, care pot face minuni.

Exfoliant pentru piele obosită

O modalitate sigură de a lumina pielea obosită și de a revigora tenul este reprezentată de exfolierea pielii. Aceasta este esențială pentru a scăpa de celulele moarte și a scoate în evidență strălucirea pielii. Folosind exfoliant delicat pentru față și corp, puteți să vă simțiți mai bine și să arătați mai odihnite. Asigurați-vă că folosiți un exfoliant de câteva ori pe săptămână pentru a menține pielea mai luminoasă și sănătoasă!

Cremă hidratantă pentru mămicile obosite

Dacă dormiți în mod frecvent mai puțin decât ar trebui, o piele hidratată corespunzător vă va ajuta să evitați cât mai mult îmbătrânirea pielii sau aspectul obosit. Pielea deshidratată și obosită creează o mină plictisită și nu vă ajută să scoateți în evidență trăsăturile frumoase. Începeți ziua cu un pahar mare cu apă și hidratați-vă pe tot parcursul zilei, pentru a ajuta pielea să-și recâștige strălucirea. Aplicați o cremă hidratantă cu factor de protecție împotriva razelor solare înainte de a ieși din casă, dar  nu uitaţi că și pe parcursul nopții este recomandat să folosiți o cremă hidratantă de noapte.

Anticearcăn pentru orele puține de somn

Anticearcănul este primul lucru pe care îl căutăm atunci când vrem să nu părem obosite. Ce altceva poate camufla mai bine cearcănele și chiar tonul pielii obosite? Folosiți un anticearcăn de calitate, care poate ascunde eficient semnele puținelor ore de somn din timpul nopții.

Mască pentru mămici obosite

Dacă aveți puțin timp liber dimineața şi dacă vă treziți înaintea celorlalți din casă, profitați de acel timp pentru a vă aplica o mască răcoritoare care va trezi pielea obosită. Folosind o mască pe bază de castravete și mentă veți revitaliza pielea obosită și reda strălucirea  acesteia. Curățați un castravete de coajă și pasați-l până când obțineți o pastă. Puneți acest piure într-un castron în cuptorul cu microunde, cu puțină apă, pentru aproximativ 2 minute la o treaptă ridicată. Adăugați 1/4 cană de frunze de mentă proaspătă, amestecați și mai lăsați pentru încă 2 minute vasul la cuptor. Odată ce această pastă este rece, aplicați-o pe față, lăsați-o 15 minute să acționeze, după care clătiți.

Fard de obraz pentru diminețile grăbite

Un alt produs de înfrumusețare care va da instant strălucirea naturală înapoi pielii este fardul de obraz (blush). Acesta vă va ajuta să arătați odihnită și va da obrajilor o pată de culoare. Când vă întrebați de ce cosmetice obligatorii aveți nevoie pentru a revitaliza pielea și aspectul fără prea multă bătaie de cap, atunci răspunsul este fardul de obraz!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa