Coafuri lejere de vară pentru mame ocupate

TOTUL DESPRE MAME
coafuri lejere

Temperaturile sunt în continuă creștere. La fel și pofta de alergat a copilului tău. Tu te simți în permanență ca scoasă din duș și primul gând este să te tunzi. Scurt. Foarte scurt. Doar n-ai timp să faci baie pe cap în fiecare zi!. Noi nu vrem să-ți prelungim agonia, ci doar să îți oferim idei simple de coafuri lejere care te ajută să te răcorești pe caniculă, chiar dacă ai părul lung.

Coc lejer

Ne place să adoptăm coafuri lejere, chiar dacă ele presupun și sofisticatul coc. Poți păstra câteva șuvițe rebele pe lângă față, însă vei ține sub control masa mare de păr care îți dă bătăi de cap

Cosițele franțuzești

Dacă, însă, nu suporți niciun fir de păr să-ți atingă fața pe caniculă, poți opta pentru clasica împletitură fanțuzească. Fie că optezi pentru o singură coadă, fie pentru două sau chiar trei, efectul de răcorire este garantat.

Codițe stilizate

Da, seamănă cu codițele pe care ți le făcea mama în primii ani de școală, numai că acestea au primit girul modernității și seamănă mai mult cu mici cocuri care îți lasă ceafa liberă și pielea să respire.

Coafura vintage

Vintage, vintage, dar se pare că această modalitate simplă, rapidă și de efect de aranjare a părului este mereu la modă. Fie că folosești un burețel special, fie doar o eșarfă, începe de la vârful firului de păr și rulează până la bază, până ajungi la scalp. Fixează cu câteva agrafe și gata!

Cocul clasic

Este una dintre cele mai populare coafuri lejere, atât pentru vară, cât și pentru iarnă. Pentru puțin stil de sezon, îl poți accesoriza cu o eșarfă veselă.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa