Ce rimel să alegi pentru a fi o mămică frumoasă

Iulia Mirică

  Nu poți obține look-ul dorit al genelor fără instrumentul potrivit. Dar, având în vedere că există o varietate destul de mare atunci când vine vorba de peria rimelului, ce rimel ar trebui să alegi ca să se potrivească genelor tale?

  Mărimea periei ar trebui să fie raportată la mărimea ochilor tăi. Există și perii care sunt perfecte pentru orice tip de ochi / gene (de exemplu cele medii, cu peri deși și cu vârful ascuțit), însă poate nu te vor ajuta întotdeauna să ajungi la varianta finală dorită. Ți-am pregătit câteva exemple de perii de rimel, care sunt destul de des întâlnite, însă acum vei ști cu ce te poate ajuta fiecare dintre ele. Iată cum le poți distinge între ele!

  Ce perie de rimel să alegi pentru machiaj rapid?

  Există două tipuri de utilizatoare de rimel: cele care aplică de trei ori și sunt mulțumite și cei care aplică rimelul de parcă ar vrea să recreeze tabloul Mona Lisa. Dacă ești genul care aplică repede rimelul și fuge în oraș, folosește o perie care depune rimel destul de mult, astfel încât, după 3 glisări, genele să fie acoperite complet. Este recomandată o perie tradițională mai bine decât cele noi de plastic, deoarece poate prelua mai mult rimel. Alege o perie cu baza lată și cu perii îngrămădiți, pentru a evita formarea de acumulări de rimel pe perie.

  Ce perie de rimel să alegi pentru gene cu volum?

  Ca regulă generală atunci când alegi peria rimelului este faptul că așa cum arată peria reprezintă și modul în care se va aplica rimelul. O perie groasă și pufoasă te va ajuta să dai volum genelor. Genele cu volum și grosime sunt ceea ce vor de obicei femeile să obțină de la un rimel. Deci, pentru a obține acest look, alege fie o perie de sârmă răsucită sau din material platic cu țepi.

  Ce perie de rimel să alegi pentru gene bine definite?

  Pentru a uniformiza, separa și lungi genele, o perie lungă poate fi cel mai bun instrument care te poate ajuta în cele mai multe cazuri. Dar poți obține definire și lungime și cu ajutorul perilor mai mici – trebuie doar să alegi periile de plastic sau de cauciuc, cu perii destul de apropiați. Periile în formă de bilă te pot ajuta, de asemenea, să obții o definire extremă, deoarece forma mai mică îți va permite să mergi de la rădăcina genelor la vârfuri cu ușurință și să aplici rimelul pe fiecare geană în mod individual, fără a le lipi între ele.

  Ce perie de rimel să alegi pentru gene curbate?

  Pentru un aspect curbat al genelor, alege o periuță care reflectă efectul pe care îl dorești. Când te gândești la gene curbate, poate părea un procedeu mai greu de aplicat, însă nu este chiar așa. Poți încerca periile curbate sau cele care arată ca o clepsidră. Forma periilor clepsidră ajută la ridicarea genelor, iar curbura periilor în general duce la schimbarea subtilă a direcției genelor.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa