Ce nuanțe de ruj alegi pentru un ten deschis

Iulia Mirică
ruj pentru ten deschis totul despre mame

Culorile potrivite de ruj pentru un ten deschis

De multe ori, vezi că prietena ta sau chiar și vedeta ta preferată poartă o anumită nuanță de ruj și ai instinctul de a da o fugă până la magazinul de cosmetice, pentru a o achiziționa și tu. Însă dacă ai un ten deschis, există mai mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare înainte de a face alegerea, deoarece tenul deschis poate părea și mai palid atunci când folosești culoarea sau nuanța greșită.

Ar trebui să alegi culoarea potrivită pentru a completa tonurile tenului tău. Iată ghidul nostru:

Factori determinanți pentru alegerea culorii rujului

Poți începe procesul de alegere prin determinarea corectă a nuanței tenului și a culorii părului, pentru că există anumite rujuri care se potrivesc blondelor, însă nu vor arăta bine niciodată pe brunete. Poți testa dacă ai tenul cu complexe calde sau reci întorcând mâna și observând venele de la încheietura mâinii. În cazul în care acestea sunt verzi, ai tenul în nuanțe calde. Dacă venele sunt în nuanțe albastre, atunci ai tenul în tonuri reci, ca majoritatea femeilor. Acest pas îți oferă posibilitatea să afli ce nuanțe te vor flata cel mai mult.

În general, femeilor cu tenul deschis li se potrivesc rujurile în nuanțe portocalii. Maroul deschis și nuanțele de roz arată, de asemenea, foarte bine în combinație cu un ten palid. Rujul roșu merge de obicei perfect aproape cu orice culoare a tenului. Tenul deschis se potrivește doar cu unele nuanțe de roșu. Roșul intens arată bine aplicat femeilor cu tenul deschis, cu tente roz. Această culoare îndrăzneață, însă, nu este potrivită pentru tenul cu nuanțe gălbui.

Tenul palid merge bine și în combinație cu rujurile roșii, care la bază au violet, fără a părea prea spălăcit. Versiunea rozalie de roșu este opțiunea perfectă pentru noapte sau pentru zi. Această culoare dă un aspect sexy, precum orice altă culoare potrivită acestui tip de ten. Portocaliul este o culoare tinerească și scoate în evidență perfect trăsăturile frumoase mai ales pentru tinere. Rujul portocaliu reușește să înfrumusețeze tenul mai bine decât orice altă culoare convențională. Pentru un look fabulos, poți să-ți machiezi puțin ochii cu un fard de pleoape, tuș și mascara.

În cazul în care dorești să obții un aspect natural, poți alege o culoare a buzelor care să te ajute să scoți trăsăturile în evidență. Poți opta pentru un roz coral mat, dar cu recomandarea să mergi cu moderație când vine vorba de restul machiajului și de culoarea ținutei tale.

Dacă tot vorbim de frumusețe, iată o sugestie utilă: Mască de față cu argilă: 3 rețete pentru mame grăbite

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa