Cât de eficientă este lenjeria modelatoare?

Iulia Mirică
lenjeria-modelatoare-totul-despre-mame

Lenjeria modelatoare – benefică sau dăunătoare?

Lenjeria modelatoare te poate face să arăți mai slabă și mai elegantă într-o rochie de cocktail, ținuta de birou sau chiar blugi și un tricou. Dacă nu ai mai încercat lenjeria modelatoare până acum, s-ar putea să ai o surpriză și să descoperi că te face să arăți destul de diferit.

În prezent, lenjeria modelatoare este confortabilă, eficientă și dă o formă cu aspect natural, dacă este aleasă corect pentru fiecare persoană în parte. În funcție de cum alegem această lenjerie pentru noi, putem beneficia de anumite avantaje, dar ne putem confrunta și cu dezavantaje.

Avantaje ale lenjeriei modelatoare

1. Este eficientă

Lenjeria modelatoare te poate face să arăți cu 5-7 kilograme mai slabă. Însă acesta nu este un motiv care să te facă să renunți la dietă și exerciții. Este doar o modalitate care te ajută să te menții într-o anumită formă sau să porți anumite haine de care altfel ai uita în dulap pentru că nu ți-ar plăcea cum îți stau.

2. Ascunde bine kilogramele în plus

Lenjeria modelatoare reușește să creeze o siluetă netedă, făcând să dispară colăceii sau camuflând zonele cu probleme care vă împiedică să aveți silueta perfectă pentru anumite ținute.

3. Ne oferă încredere în propria imagine

Aveți o întâlnire importantă, este reuniunea de liceu / facultate sau nunta prietenei voastre? Cu ajutorul lenjeriei modelatoare veți trece cu bine și cu fruntea sus de aceste momente, cu atât mai mult cu cât știți din start că fotografiile vor fi pe Facebook și le va vedea toată lumea.

Dezavantaje ale lenjeriei modelatoare

1. Te poate face să te simți prost

Poate părea ciudat ca ceva care ar trebui să te facă să te simți mai bine să facă exact opusul, dar atunci când trebuie să strângi, să te forțezi să intri în lenjeria modelatoare, se poate să nu te mai simți atrăgătoare sau încrezătoare. Îți reamintești, practic, faptul că ți-ai dori să arăți altfel.

2. Poate provoca probleme stomacului

Lenjeria modelatoare pentru abdomen poate pune presiune atât de mare, încă unele femei pot avea un reflux acid sau avea alte probleme cu stomacul din cauza acestui produs. Sfatul nostru este să nu îți alegi niciodată lenjerie modelatoare prea mică, ci exct măsura ta.

3. Se joacă cu imaginea corpului nostru

În societatea din zilele noastre există presiuni suficiente pentru femei pentru a avea o anumită siluetă sau pentru a arăta mai slabe. Iar folosirea unor produse artificiale pentru a menține anumite standarde nerealiste nu este tocmai o stimulare sănătoasă a egoului. Dar, așa cum ziceam la început, purtarea lenjerie modelatoare nu trebuie să înlocuiască nici salatele, nici orele de pilates.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa