Bucle naturale cu ondulatorul în 8 paşi simpli și isteţi

Raluca Dumitrică
bucle naturale cu ondulatorul femeie cu placă
Cu minimum de efort şi cu ajutorul unui ondulator bun, poţi să obţii aceste bucle naturale fără să apelezi la bigudiuri! Iată cei 8 pași de urmat!

Poţi să obţii rapid, acasă, nişte bucle cu aspect natural

Pentru a realiza cu ondulatorul bucle naturale de efect ai nevoie de un mic kit de coafură. Din el trebuie să facă parte o ustensilă pricepută aşa cum este un ondulator special conic, un produs cosmetic care să prelungească rezistenţa onduleurilor, dar şi inspiraţie! Poţi să arunci un ochi în prezentările de modă ca să te inspiri şi mai bine. De asemenea, dacă ai o prietenă familiarizată cu acest procedeu, poţi să mai tragi cu ochiul la modul în care reuşeşte să se descurce cu ondulatorul.

Cum să obţii bucle naturale cu ondulatorul

Prin câteva trucuri simple pe care ţi le prezentăm în cele ce urmează, poţi să obţii bucle naturale cu ondulatorul, de forma dorită.

1. Încearcă să ondulezi o şuviţă de păr cât mai subţire, iar bucla va fi mai strânsă şi efectul de păr creţ mai puternic.

2. La finalul coafatului, ai grijă ca buclele să fie complet reci înainte de a le peria şi foloseşte pentru acest procedeu o perie moale sau chiar degetele.

3. Dă mai mult volum părului cu ajutorul ondulatorului şi cumpără un ondulator cilindric ca să fii sigură că investeşti într-o ustensilă care poate să facă bucle naturale. Ţine o şuviţă de păr la un unghi de 90 grade faţă de scalp, poziţionează tamburul ondulatorului la un centimetru distanţă deasupra rădăcinilor, cu grijă să nu atingi scalpul, şi așază șuvița de par pe cel mai lat capăt al tamburului.

4. Buclele pot rezista mai mult, dacă foloseşti pe părul umed o spumă de volum sau un spray cu sare de mare. Aceste produse îi oferă părului mai mult volum şi se pot aplica cu succes şi în cazul unui păr foarte fin.

5. Părul ondulat în mod natural nu trebuie ia contact cu ondulatorul decât la câteva şuviţe din creştet şi din frunte, pentru a accentua buclele de jur împrejur.

6. Dacă ai un păr sensibil sau expus unor colorări prea dese, cumpără un produs cu protecţie termică, chiar dacă ondulatorul are calităţi protectoare.

7. Buclele bine definite trebuie să stea departe de periat după ondulare.

8. Pentru un aspect ondulat-voluminos, poţi să perii uşor buclele cu o perie cu peri naturali. Începe cu vârfurile şi mergi mai departe spre rădăcini.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa