Bee Radiant de la APIVITA, noua gamă completă pentru îngrijirea tenului și a ochilor

Raluca Dumitrică
Bee Radiant | Totul despre mame
Bee Radiant, noua gamă APIVITA
Bee Radiant | Totul despre mame
Bee Radiant, noua gamă APIVITA

Celulele stem din portocale sunt vedetele acestei game

APIVITA a lansat noua gamă completă Bee Radiant pentru îngrijirea tenului și a ochilor, produsele din această gamă avand ingrediente naturale de până la 99%, dar și celule stem din portocale. Bee Radiant, care și-a câștigat pe drept renumele de Arhitectul Pielii, face din conceptul anti-îmbătrânire o realitate și oferă o nouă dimensiune celui de restaurare a luminozității. Gama este, totodată, soluția pentru un ten luminos, având un efect de prevenție și de netezire a ridurilor fine și oferindu-i feţei un aspect întinerit. După aplicare, tenul va fi imediat mai luminos, iar pielea va fi mai netedă și radiantă pentru că Bee Radiant hidratează și protejează tenul împotriva factorilor agresivi din mediul extern, revitalizează simțurile și oferă o stare de bine.

Bee Radiant face parte din programul APIVITA de îngrijire holistică

Bee Radiant este unul din pașii programului APIVITA de îngrijire holistică pentru o piele frumoasă și sănătoasă pentru că are efecte de anti-îmbătrânire, luminozitate, hidratare, protecție împotriva factorilor agresivi din mediu și revitalizare pentru starea de spirit datorită combinației de uleiuri esențiale pure 100% organice (bergamotă, grape-fruit, mandarin verde și trandafir). Acest lucru se realizează prin creșterea componentelor structurale ale pielii, prin elaborarea, organizarea și conexiunea lor eficientă și prin asigurarea funcționalității lor (anti-îmbătrânire, riduri). În acest fel, mecanismele din straturile profunde ale pielii sunt puse în funcțiune.
Noua gamă are în compoziție ingrediente naturale de până la 99% și nu conține parabeni, silicon, propilen glicol, butilen glicol, ulei mineral, etanolamină, ftalați sau nitromosc. În plus, eficiența sa este dovedită clinic, în urma a 21 de studii in vitro și in vivo pentru ingredientele active și in vivo pentru produsul final, cu următoarele concluzii: ten mai luminos, declarat de 93% dintre persoane, riduri netezite, declarat de 93% dintre persoane, pielea mai densă, declarat de 90% dintre persoane. Gama Bee Radiant este produsă în fabrica bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica, şi include 3 produse, disponibile în farmaciile Sensiblu: crema iluminatoare anti-îmbătrânire cu textură lejeră, crema iluminatoare anti-îmbătrânire cu textura bogată, crema iluminatoare anti-îmbătrânire pentru conturul ochilor.

Ingredientele active ale gamei Bee Radiant fac minuni pentru ten

Ingredientele active ale gamei Bee Radiant sunt celulele stem din portocală, bogate în aminoacizi, prolină, acizi organici, zaharuri, peptide și proteine. Celulele stem din portocală sporesc mecanismele de apărare și protejează celulele pielii. Refac densitatea pielii, îmbunătățesc microrelieful pielii și diminuează descuamarea epidermei, rezultatul fiind o piele fină cu aspect catifelat.

Pe lista ingredientelor active se mai numără extractul de propolis patentat, pentru care APIVITA a fost premiată. Această metodă inovatoare se referă la extracția și încapsularea polifenolilor și flavonoidelor de propolis. Produsul final este un extract cu proprietăți antioxidante puternice, care cresc vitalitatea celulelor și protejează pielea de îmbătrânirea prematură.

Crocus Chrysanthus (bulb de brândușă) este și el un ingredient activ. Contribuția sa în cosmetologie este de neprețuit, activând producerea de colagen și elastină din dermă.

Alte două ingrediente active importante sunt infuzia din semințe de trandafir sălbatic (Rosa Canina) și Acacia (Albizia Julibrisin). Semințele de trandafir sălbatic (măceş) sunt o sursă bogată de vitamina C, acid malic, antocieni, flavonoide și zaharuri. O cantitate semnificativă din ingrediente trece în proprietățile infuziei oferind efecte antioxidante, anti-inflamatorii și de hidratare.
Bine-cunoscută ca plantă bogată în nectar, acacia protejează și restabilește structurile proteice ale pielii, menține activitatea rețelei microvasculare și previne apariţia cearcănelor, pungilor, semnelor de oboseală și lăsarea pielii din jurul ochilor.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa