Cum să te simți bine în pielea ta. 5 sugestii ca să fii mai încrezătoare

Raluca Dumitrică
cum să te simți bine în pielea ta rochie nouă
Primul pas este să identifici problemele pe care le ai cu pielea şi cu părul şi să iei măsuri imediate. Iată cum să te simți bine în pielea ta.
  Rochie nouă cum să te simți bine în pielea ta
  Primul pas este să identifici problemele pe care le ai cu pielea şi cu părul şi să iei măsuri imediate. Iată cum să te simți bine în pielea ta.

  Cum să te simți bine în pielea ta – 5 idei

  Sunt situații în care încrederea în tine nu vine de la sine, aşa că este recomandat să te foloseşti de mici trucuri pentru a începe să te simţi mai bine cu tine! Trebuie să faci câteva schimbări în tot ceea ce ţine de atitudine, garderobă, dietă sau rutina de beauty, iar aceste modificări te vor face să păşeşti pe stradă cu o atitudine plină de încredere faţă de corpul tău. Iată cum să te simți bine în pielea ta!

  Îmbracă-te cu haine potrivite, stai dreaptă, slăbeşte!

  Câteva kilograme în plus, micile complexe peste care nu poţi trece sau chiar şi un eşec în dragoste pot fi câteva motive serioase ca să nu te simţi bine în corpul tău. Pericolul acestei neîncrederi îţi poate face încă şi mai mult rău în sensul că poţi să ajungi să neglijezi din ce în ce mai tare felul în care arăţi. Şi, odată ce intri într-un astfel de cerc vicios, este greu să ieşi din el.

  Să te simţi bine în corpul tău presupune să vrei să faci mici schimbări. Altfel, lucrurile nu vor funcţiona!

  Dacă simţi cumva că te afli într-o astfel de situaţie, îţi spunem că nu trebuie să faci eforturi supraomeneşti ca să schimbi ceva în bine la corpul tău. Ce este însă mai important este să-ţi doreşti tu însăţi să faci o schimbare şi să ai o atitudine pozitivă. Cu puţină muncă susţinută, poţi să te simţi mai bine în corpul tău şi să-ţi recapeţi încrederea pierdută! Iată planul de bătaie.

  Cum să te simți bine în pielea ta – 5 dintre cele mai importante lucruri care te pot ajuta să te simţi mai bine în corpul tău

  Cum să te simți bin în pielea ta – 1. Poartă haine care fac minuni pentru siluetă

  Când îţi doreşti foarte mult să te simţi bine cu corpul tău, un prim pas pe care trebuie să îl faci este să îţi schimbi garderoba. Deschide larg uşile dulapului şi pune deoparte toate hainele care nu te avantajează, cele care îţi sunt mici sau cele care sunt lălâi. Nu păstra nimic nici din ce e prea scurt, larg, strâmt, ci alege să rămâi prietenă doar cu piesele care îţi vin aşa cum trebuie. Cele mai recomandate sunt cele care îţi pun în evidenţă părţile corpului de care eşti mulţumită: picioarele, sânii, talia. Poţi chiar să-ţi cumperi o rochie nouă, va face minuni pentru starea ta de spirit!

  Cum să te simți bin în pielea ta – 2. Pune pe hârtie lucrurile care îţi plac la tine

  Decât să stai în faţa oglinzii şi să te holbezi la părţile corpului tău care nu îţi sunt neapărat pe plac, fă exact invers: pune pe hârtie lucrurile care îţi plac, pentru că sigur sunt şi acestea destule. Totodată, atunci când îţi aduci aminte de un mic defect, nu îl amplifica, ci găseşte-i un corespondent pozitiv. Fă o listă cu toate lucrurile care îţi plac şi adu-ţi aminte de fiecare dată de această listă atunci când simţi că îţi pierzi încrederea în corpul tău.

  Cum să te simți bin în pielea ta – 3. Stai dreaptă!

  Uneori e mai comod să stai mai relaxat, dar, atunci când stai cocoşată, toate personalitatea ta este umbrită şi la fel şi corpul tău. Atunci când te controlezi şi încerci să-ţi îndrepţi spatele, vei capăta mai multă încredere şi vei arăta mult mai bine pentru că vei fi mai înaltă, bustul se va accentua, burta va fi mai plată. O postură dreaptă te ajută şi la psihic, iar cercetătorii spun că persoanele care stau cocoşate sunt mai predispuse să dezvolte depresii.

  Cum să te simți bin în pielea ta – 4. Adoptă un stil de viaţă mai sănătos ca să slăbeşti

  Un stil de viaţă sănătos care presupune şi eliminarea kilogramelor în plus te va ajuta să te simţi mai bine în corpul tău. Nu te apuca de vreo dietă drastică care îţi poate da metabolismul peste cap şi care te poate face să te îngraşi la fel de repede, ci învaţă câteva reguli de viaţă sănătoasă pe care să le urmezi: nu mai mânca dulciuri, hidratează-te, mănâncă mai multe fructe şi legume, nu renunţa niciodată la micul dejun.

  Cum să te simți bin în pielea ta – 5. Acordă-i corpului tău mai multă atenţie

  Alături de un program de exerciţii ca să slăbeşti şi să fii în formă, îngrijirea corporală are un rol la fel de important. Primul pas este să identifici problemele pe care le ai cu pielea şi cu părul şi ia măsuri imediate: cumpără-ţi produsele cosmetice adecvate, fă-ţi regulat tratamente acasă (exfoliază şi hidratează pielea şi părul), ai grijă de unghii şi acordă-le îngrijiea necesară.

  Andreea Marinescu/andreearaicu.ro

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa