3 minute pe zi pentru frumusețe

TOTUL DESPRE MAME

Doar pentru că nu ai timp, nu înseamnă că trebuie să renunți la ritualul tău zilnic de frumusețe, draga noastră mămică! 3 minute pe zi sunt suficiente pentru a-ți menține pielea tânără și strălucitoare, cu condiția să urmezi sfaturile de mai jos și să folosești produse cu o acțiune intensă și eficientă, cu ingrediente de calitate.

Ești gata? Ai pornit cronometrul? Urmează 180 de secunde de răsfăț!

Primul minut: curățare și exfoliere

Caută un produs de curățare care se potrivește tenului tău. Dacă ai probleme cu acneea, alege un produs de curățare care conține acid salicilic, deoarece acesta îndepărtează bacteriile și desfundă porii. De asemenea, te poți orienta către un produs cu vitamina C care îmbunătățește tonusul pielii și previne îmbătrânirea prematură. În cazul în care ai tenul uscat, alege un produs cu uleiuri hidratante. Pentru o exfoliere blândă, poți combina produsul de curățare cu un scrub delicat.

Al doilea minut: serum și masaj facial

Ai 60 de secunde la dispoziție pentru un scurt masaj care îți va îmbunătăți circulația sanguină la nivelul feței. Aplică serum pe vârfurile degetelor și începe masajul cu mișcări lente de bărbie și mută-te către pomeți. Fă mișcări circulare cu degetul arătător dinspre interiorul ochiului spre colțul exterior al acestuia, pentru a reduce pungile de sub ochi.

Al treilea minut: hidratare și protecție

Acest minut este dedicat aplicării cremei cu rol de hidratare și protecție împotriva razelor ultraviolete. Poți alege două produse diferite sau poți opta pentru un produs 2 în 1. Aplică un strat fin pe toată fața, plus gât și decolteu, și insistă în zonele în care apar primele riduri. Gata, ritualul tău de frumusețe este îndeplinit!

Află cum poți folosi fructele exotice pentru a combate ridurile premature.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa