2 măști cu spirulină pentru un ten frumos

TOTUL DESPRE MAME

Măștile cu spirulină sunt esențiale atunci când vine vorba de un ten frumos. Recomandarea noastră este să îți faci o mască cu spirulină o dată pe săptămână și sezonul cald te va găsi cu un ten de invidiat.

 

Spirulina are un efect regenerator și redă strălucirea pielii

Spirulina este o specie de alge cu un conținut ridicat de vitamine, minerale și proteine vegetale. Spirulina regenerează celulele pielii, netezește ridurile, reduce porii dilatați și are un puternic efect detoxifiant. Măștile cu spirulină dau tenului un aspect tânăr și sănătos. 

Aceste măști sunt ușor de făcut acasă și, în plus, nu sunt deloc costisitoare. (Noi am cumpărat cu 20 de lei o cutie cu 40 de capsule de spirulină de la un magazin de produse naturale.)

Iată două rețete simple de măști cu spirulină: 

2 măști cu spirulină

1. Mască cu spirulină, smântână și ovăz pentru ten uscat

Amestecă bine o lingură de pudră de spirulină, o lingură de smântână și o lingură de fulgi de ovăz, până când obții o pastă moale. Aplică masca pe față și las-o să acționeze timp de 20 de minute. Clătește-te cu apă călduță și aplică crema ta hidratantă obișnuită.

2. Mască cu spirulină și cu miere pentru ten normal și mixt

Recomandăm să îți prepari această mască înainte de culcare. Amestecă o linguriță cu vârf de pudră de spirulină cu două-trei linguri de miere pură. Aplică masca pe față, las-o să acționeze 5 minute, clătește-te cu apă călduță și   aplică crema de noapte pe care o folosești în mod normal.

Dacă vrei mai multe rețete de frumusețe bazate pe ingrediente naturale, află ce beneficii are untul de migdale pentru păr și pentru piele.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa