Balios S LUX cărucior modern creat pentru viață urbană

Daniela Ionita
Sursă foto: www.cybex-online.com

Simplu, confortabil și elegant, cu Balios S Lux, noul cărucior de la Cybex, orice plimbare cu micuțul tău devine o experiență minunată.  Balios S Lux este conceput pentru a sprijini fiecare familie să se bucure de cea mai bună viață de oraș atunci când ies la plimbare cu micuții lor, păstrând în același timp flexibilitatea și confortul atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. În acest fel, orice ieșire la cumpărături, întâlnire de joacă în parc sau chiar și un brunch cu prietenii alături de copii, devine o adevărată plăcere.

Căruciorul oferă un sistem de călătorie, suspensii avansate pregătite pentru oraș, înclinare ergonomică și centuri de prindere cu o singură tragere. Poate fi folosit de la nașterea copilului până la vârsta de aproximativ patru ani și are o gamă completă de culori contemporane.

·       Sistemul de călătorie

BALIOS S LUX inovează prin diferitele opțiuni de călătorie personalizate într-un singur cadru, astfel încât părinții să poată parcurge orice zonă din oraș pe baza propriilor nevoi individuale. Sistemul poate fi utilizat împreună cu Cot S Lux, sacul confortabil Cocoon S, scaunul pentru cărucior sau scaunul auto pentru copii, asigurându-se că fiecare bază este acoperită. În plus, căruciorul este pe deplin compatibil cu toate scaunele auto pentru copii premiate CYBEX.

·       Partenerul ideal pentru plimbări flexibile și confortabile alături de copii

BALIOS S LUX este echipat cu un sistem avansat de suspensie pregătit pentru oraș, astfel încât toți părinții să se bucure de plimbările urbane, fără să se teamă că denivelările, bordurile sau suprafețele pietruite pot bloca roțile căruciorului. Același lucru se aplică și spătarului care poate fi înclinat într-o poziție complet ergonomică întinsă. Căruciorul este, de asemenea, caracterizat prin componenta inovatoare de centură de prindere cu o singură tragere, oferind o potrivire și fixare optimă a corpului copilului în doar câteva secunde.

·       O nouă paletă de culori moderne

BALIOS S LUX este acum disponibil în noi culori moderne.

Cadrul Taupe cu ghidon din piele artificială maro închis este disponibil în culorile Sky Blue și Seashell Beige. Cadrul argintiu cu ghidon din piele artificială maro închis este disponibil în culorile Lava Grey și Ocean Blue. Cadrul negru cu ghidon din piele artificială neagră este disponibil în culoarea Moon Black.

Balios S Lux este disponibil în magazinele partenere din România https://www.cybex-online.com/en/ro/stores.

Despre CYBEX

Pentru CYBEX, siguranta, inovatia si stilul de viata sunt primordiale. Creat de Martin Pos in 2005, brandul german dezvolta produse care fac viata de zi cu zi pentru parinti si copii mai sigura si mai confortabila. Toate produsele urmeaza CYBEX D.S.F. principiul inovatiei, combinatia unica de design distinctiv, cele mai inalte standarde de siguranta si functionalitate inteligenta – „pentru toti oamenii de maine”.

Pentru mai multe informatii despre CYBEX, va rugam sa vizitati www.cybex-online.com.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa