Din 12 iunie: Water Park, un loc de distracţie ideal pentru copilul tău (P)

TOTUL DESPRE MAME

Din 12 iunie: Water Park, locul perfect în care să evadăm împreună cu cei mici

Unul din cele mai bune locuri de distracție pentru copii este Water Park Otopeni, situat lângă RIN Airport Hotel. Pentru copii acest loc este grozav, deoarece pune la dispoziție 9 piscine și 26 de tobogane, cu grade diferite de dificultate, organizate pe grupe de vârstă și interese.

Amatorii de viteză vor începe desigur cu toboganul Racer, în timp ce Splash Crash sau Twister sunt create special pentru senzațiile tari. Gata cu atracția pentru jocurile video – distracția reală este de acum pe primul loc!

Copiii mai mici au piscine speciale, mini-tobogane și jucării gonflabile, astfel încât fiecare să se bucure de distracția care i se potrivește.

Pentru părinți acest parc acvatic este excelent datorită accentului pus pe siguranță – salvamarii sunt tot timpul la datorie, vârsta minimă pentru fiecare spațiu este semnalizată, iar punctul de prim ajutor este chiar la intrare.

Vizitatorii beneficiază de 4000 de șezlonguri puse la dispoziție în mod gratuit. Dacă vreți un loc mai special, puteți rezerva, contra cost, unul dintre baldachinele din zona VIP.

La Water Park Otopeni activitățile pe care le puteți face nu se rezumă doar la curse pe tobogan sau întreceri în piscină. Dacă vreți să diversificați un pic tipul de activitate fizică, aveți posibilitatea de a folosi, în mod gratuit, terenurile de fotbal sau de volei pe nisip.

În plus, contra cost și pe bază de rezervare, puteți avea acces și la terenul de tenis de câmp aflat chiar lângă Water Park.

Când se face timpul pentru masă, puteți să mergeți cu toții la restaurantul cu autoservire de unde fiecare își poate alege felul preferat de mâncare. Rapid, gustos și confortabil.

Vă puteți continua siesta la una dintre terasele sau cafenelele din interiorul parcului sau puteți să faceți o plimbare leneșă. Ce înseamnă asta? Vă așezați confortabil într-un colac și să vă lăsați purtat de Lazy River în jurul întregului parc. Puteți chiar sa vă jucați de-a caravana, să vă prindeți de mâini și să plutiți, fără grabă, legănați de apă și poate de firul poveștilor de vitejie de pe tobogane.

Este unul dintre cele mai accesibile și mai frumoase moduri de a petrece timpul liber,  așa că faceți o vizită și apoi poate veți lua în considerare chiar un abonament.

Apa este cea mai grozavă distracție, iar la Water Park suntem specialiști în divertismentul acvatic!

Detalii despre prețuri, program și evenimente speciale găsiți pe www.waterpark.ro

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa