Water Park Otopeni: distracție fără sfârșit

TOTUL DESPRE MAME
Tobogan la Water Park - Totul despre mame
Perfect pentru zilele fierbinți
Water Park Totul despre mame
Noul Splash Crash ne asteapta la Water Park.

Vara a început și continuă cu distracție fără sfârșit la Water Park Otopeni!

Mergem pe stradă și tocurile pantofilor ni se afundă în asfalt, înghețata pe care am cumpărat-o ca să ne răcorim se topește văzând cu ochii, aerul devine din ce în ce mai greu de respirat, iar gândurile refuză să se adune în idei bine organizate.

Atunci când orice altă metodă de răcorire eșuează, căldura devine insuportabilă, iar adrenalina îți cere să evadezi, singurul lucru care îți rămâne de făcut este să mergi la parcul acvatic Water Park, unde distracția se adresează tuturor, indiferent de vârstă!

 

Spații de joacă, costume de baie și șezlonguri: perfect!

Aflat la doar 6 kilometri de București, langa hotelul RIN Airport, la Water Park se ajunge ușor, acolo unde distracția este în toi.

Parcul este amenajat cu gazon artificial, mii de șezlonguri și umbrele colorate, palmierii constituie o pată de verdeață bine venită, iar spațiile de joacă pentru copii sunt viu colorate și irezistibile pentru cei mici.
Pe lângă acestea, parcul mai are și o cascadă artificială al cărei zgomot vă va relaxa și va crea o atmosferă plăcută, perfectă pentru a vă distra de minune.
Pentru cei care sosesc cu mașina personală, sunt peste 2500 de locuri de parcare, iar pentru siguranța bunurilor dumneavoastra pe care nu doriți să le lăsați pe șezlong, avem vestiare dotate cu încuietoare.

Dacă se întâmplă să vă uitați costumul de baie acasă, nu vă faceți griji! Avem o soluție pentru problema dumneavoastră! În incinta parcului este deschis un magazin specializat care vă pune la dispoziție mai multe modele de costume de baie, printre care cu siguranță îl veți descoperi pe acela care vi se potrivește.

26 de toboganeee!

Pentru a vorbi și despre ceea ce vă interesează cu adevărat, motivul pentru care veți veni în parcul nostru de distracții, trebuie să menționăm și cele 26 de tobogane care mai de care mai distractive, cele 8 piscine și 4.000 de șezlonguri. Și, pentru ca sentimentul de vacanță să fie și mai bine conturat, Water Park te invită să te relaxezi și cu o băutură răcoritoare la unul dintre cele două baruri cu terasă sau la cafenea.

Pentru a învinge senzația de foame vă așteptăm să încercați una dintre gustările special pregătite pentru dumneavoastră de la restaurantul amenajat în interiorul parcului. Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, în caz că v-ați plictisit să stați la plajă și doriți să faceți mai multă mișcare, Water Park vă pune la dispoziție un teren de fotbal și de volei pe nisip, un teren de tenis de câmp, dar și un teren de fotbal cu gazon sintetic care, spre deosebire de cel pe nisip, e dotat cu instalație de iluminare nocturnă. Iar pentru ca rețeta relaxării și bunei dispoziții să fie completă, șezlongurile și umbrelele sunt gratuite pe toată perioada programului, deci tot ce aveți dumneavoastră de făcut este să vă distrați și să vă relaxați.

Tobogan la Water Park - Totul despre mame
Perfect pentru zilele fierbinți

Ce ne așteaptă în vara 2013

Pentru noul sezon 2013, Water Park a fost modernizat pentru ca voi să aveți parte de cele mai bune servicii și să vă bucurați pe deplin de zilele călduroase de vară.  Facilităților existente li s-a adăugat o nouă piscină, iar cele două terase au fost renovate complet. În plus, pentru ca jucătorii să se poată răcori și pentru a-și echilibra starea de vitalitate, a fost deschisă o a treia terasă, lângă terenurile de volei și fotbal pe nisip. Locul de joacă pentru copii a fost reamenajat prin adăugarea unor noi puncte de distracție ce vor atrage cu siguranță toți copiii.

Amatorii de senzații tari se vor putea bucura de noul Splash Crash (tobogan tip pâlnie) ce le va oferi o porție sănătoasă de adrenalină și distracție.

Începând cu sezonul 2013, parcul acvatic dispune și de un teren de tenis de câmp de care se pot bucura toți amatorii acestui sport. Pe lângă acesta mai există și un teren de fotbal pe gazon sintetic, ambele terenuri având în apropiere o terasă special amenajată pentru ca jucătorii să se poată revitaliza.

Water Park Totul despre mame

O vară de distracție! 

Parcul este deschis de luni până vineri, de la 09.30 la 20.00, iar în weekend între 09.00 și 20.00.
Tarifele de intrare pentru adulți sunt de 40 de lei, de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică veți plăti 60 de lei. Copiii sub 1,40 m înălțime pot intra la jumătate de preț, adică 20 de lei în timpul săptămânii, respectiv 30 de lei în weekend.

Adresa parcului este Calea București 225A, Otopeni.

 

La Water Park vă așteaptă o întreagă vară plină de suprize, jocuri noi pentru toate vârstele, concerte în aer liber și multă, multă distracție! Intrați pe pagina de Facebook Water Park pentru a fi la curent cu toate evenimentele!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa