Vrei să înveţi să fii părinte?

TOTUL DESPRE MAME

Hai la ediția a IV-a a Conferinței „Ai copil. Învață să fii părinte”!

 

O nouă ediție a Conferinței „Ai copil. Învață să fii părinte” va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie 2012, la Palatul Național al Copiilor din București, unde 700 de părinți sunt așteptați pentru a găsi împreună cu invitații soluții la câteva probleme din viața de familie modernă. Aceeași conferință va debuta și la Iași, în Aula Mihai Eminescu a Universității Al.I.Cuza, in serile zilelor de 22, 27 și 29 noiembrie 2012. Organizatorii, Asociația Părinților Isteți și Fundația Varlaam Mitropolitul din Iași, cu sprijinul Radio ITSY BITSY, răspund astfel nevoii firești de a alege ce este mai bun pentru copiii noștri, pentru ca ei să poată deveni autonomi, responsabili, cu stimă de sine, iubitori.

 

Despre ce vom vorbi?

Psihoterapeutul Diana Stanculeanu va vorbi despre „Costurile ascunse ale perfecționismului în rolul de părinte”, despre ce se petrece în mintea și sufletul unui copil crescut dupa standarde perfecționiste, dând astfel argumente pentru tolerarea greșelilor ca experiențe de învățare la orice vârstă.

Trainerul de dezvoltare personala Sorin Mihalache va invita apoi părinții la o discuție despre atenție.„Mami eu cresc. Tu ce faci? Învățături despre atenție” este workshopul unde se va vorbi despre influența lipsei de atenție în dezvoltarea copiilor, aducând și soluții pentru dezvoltarea atenției părinților și copiilor.

Din rolul de părinte va vorbi la conferință Marius Tudosiei, cunoscut fost jurnalist și director de marketing transformat din 2010 în „băcan” și promotor al alimentației sănătoase. El va povesti despre „Mâncarea care te salvează. Sau nu…”, altfel spus despre cum poți să-ți schimbi radical viața alegând în carieră și în alimentație variantele sănătoase pentru întreaga familie.

Anul acesta organizatorii își propun să vină în întâmpinarea gândurilor pe care le au părinții care vor să se dezvolte pe ei înșiși și care știu că a fi părinte se învață pe tot parcursul vieții, care caută soluții viabile și cu sens astfel încât copilul să devină un om cu adevărat împlinit și bucuros. Anul acesta intrarea la eveniment este gratuită.

 

CE? Conferința „Ai un copil. Învață să fii părinte”, aflată la cea de-a patra ediție;

CÂND? 24 noiembrie 2012, orele 09.30-14 (București); 22, 27 și 29 noiembrie 2012, orele 18.00-20.00 (Iași);

UNDE? Palatul Național al Copiilor, București, și Aula Mihai Eminescu a Universității Al. I. Cuza (Iași);

CÂT? Accesul este gratuit.

 

Găsiți aici detalii despre programul conferinței „Ai copil. Învață să fii părinte”. Accesul în sală se face pe baza formularului de înscriere pe care îl găsiți aici sau prin înscriere telefonică la numărul 021.311.98.10.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa