Virgil Ianțu își lansează prima carte pentru copii

TOTUL DESPRE MAME

Lansarea cărții Copiii spun… emoțiile sunt bune, debutul editorial al îndrăgitului entertainer și prezentator TV, Virgil Ianțu și ilustrată minunat de Irina-Maria Iliescu va fi lansată joi, 1 iunie, începând cu ora 16.00, în atmosfera extraordinară a evenimentului CEA MAI ITSY BITSY ZI LIBERĂ NAȚIONALĂ. Lansarea în prezența autorului va avea loc la Foișorul de lemn, din Parcul Alexandru Ioan Cuza, amenajat de Itsy Bitsy pentru lansări de carte și evenimente speciale. La eveniment vor fi prezente și Irina-Maria Iliescu, ilustratoarea cărții și Virginia Costeschi, din partea Grupului Editorial TREI.

 Copiii spun… emoțiile sunt bune, publicată de Editura Pandora M în colecția PanDA, în parteneriat cu Romanian Artists Agency, este continuarea firească a proiectului Copiii spun – un curs ca o joacă și a seriei online de pastile de „înțelepciune copilărească”, dezvoltate recent de autor, din pasiune pentru psihologia copiilor.

„Copiii spun… emoțiie sunt bune este o poveste din care și cei mici, dar și adulții au de învățat. Toți trecem prin stări asemănătoare când urmează să avem o apariție în public. Însă această carte ne ajută să înțelegem că emoțiile sunt bune și că pot fi transformate în bucurie și în dragoste pentru ceea ce faci. Îi mulțumesc fetiței mele Jasmina, cât și tuturor copiilor de la cursuri sau care participă la filmările pentru seria online <<Copii spun>>, pentru că m-au inspirat să scriu această carte”, spune Virgil Ianțu despre primul său volum

 Vom afla chiar de la autor: cum să transformăm frica de eșec în emoție pozitivă; cum să facem ca vocea aceea mică și enervantă, care ne spune că n-o să reușim ceva, să fie redusă la tăcere și cum să ne pregătim pentru a dărui celorlalți trăiri autentice, intense, pozitive.

Copiii spun… emoțiile sunt bune este o poveste pentru copii de 6-10 ani în care se vor regăsi toți cei care au avut de-a face, la un moment dat, cu teama de a sta în fața unui public mai mare sau mai mic… și l-au cucerit! Cartea este disponibilă deja cu precomandă pe site-ul editurii Pandora M, cu autograf și un mesaj personalizat din partea autorului –-> https://goo.gl/9rsAu1

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa