Veselie și optimism la ITSY BITSY FM

TOTUL DESPRE MAME
ITSY-BITSY septembrie 2013 Totul despre mame

ITSY-BITSY septembrie 2013 Totul despre mame

ITSY BITSY face show pentru tine și copilul tău

Avem o veste bună: diminețile noastre vor fi mult mai vesele. Nu, nu vom arunca ceasurile cu alarmă, ci vom asculta matinalul de la ITSY BITSY FM, iar apoi ne vom delecta cu o emisiune numai și numai pentru mame. Iată detalii despre aceste două noi bunătăți de ascultat, de plăcut și de recomandat:

 

Din 17 septembrie ITSY BITSY face show într-un matinal pe care orice părinte îl poate asculta împreună cu copilul său! Multă veselie și optimism alături de cel mai nou show de la ITSY BITSY FM, „Dimineața veselă cu Itsy și Bitsy”.

De la ora 7.00 cei doi extratereștri îți trezesc cu voie bună copilul, cu informații utile și multă joacă. Dimineața veselă te însoțește pe drumul către școală sau grădiniță, te scapă de grija începutului de zi cu bucurie și îți aduce o porție de energie cât pentru toată ziua, pentru că numai dimineața la ITSY BITSY FM râzi de te spargi.

După un început de zi optimist doamnele sunt așteptate la porția de răsfăț zilnică pe care Mama mia o are pregătită pe frecvența ITSY BITSY FM de la ora 9.00 la 12.00.

Noua emisiune realizată de actrița Nouria Nouri te ajută să găsești calea pentru a te răsfăța zilnic. Mama mia câte poți să faci și pentru tine!

Nouria te invită la vorbă, îți împărtășește din secretele ei de mama și soție, îți aduce cele mai noi informații despre locurile unde îți poți regăsi starea de bine, despre femei care au descoperit cum să trăiască cu bucurie în rolul de mamă, soție, prietenă, colegă, parteneră etc.

„Ma bucur să le încurajez pe ascultătoarele noastre să își găsească timp și pentru ele, să nu uite că o femeie care are grijă și de ea este sursa de energie și inspirație pentru întreaga familie. Mama mia este între noi, femeile,” declară Nouria Nouri, realizatoarea noii emisiuni de la ITSY BITY FM.

De-abia așteptăm ziua de 17 septembrie!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa