V for VERDE, târgul de produse bio şi viaţă sănătoasă, la a treia ediţie

Raluca Dumitrică
V for VERDE | Totul despre mame
V for VERDE a ajuns la editia a treia

Evenimentul îi aşteaptă în acest weekend pe toţi cei care iubesc viaţa sănătoasă

V for VERDE | Totul despre mame
V for VERDE a ajuns la editia a treia

Casa Universitarilor din Bucureşti devine în acest final de săptămână cel mai verde-aprins loc din capitală, cu ajutorul celei de-a treia ediţii a târgului V for VERDE care va avea loc pe 11 şi 12 octombrie. Târgul, care se va desfăşura în ambele zile între orele 11:00 şi 20:00, îşi propune şi la această ediţie să fie manifestul oamenilor care ştiu să se bucure de viaţă în ciuda oraşului gri, a deadline-urilor şi a traficului. Toţi cei care vor trece pragul Casei Universitarilor vor avea ocazia să descopere oferta celor 60 de expozanţi, care vor veni la târg cu bunătăţi şi delicatese bio, condimente şi mirodenii, cosmetice naturale şi organice, articole eco deco, food & treats, slow food şi raw food, dar şi cu workshopuri dedicate oamenilor care iubesc viaţa sănătoasă.

Program pentru adulţi şi copii, la V for VERDE

Printre invitaţii speciali ai acestei ediţii cu numărul trei se numără Carmen Brumă, care va veni în faţa publicului sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 14:00, şi va vorbi despre cartea sa „Jurnal de gravidă”, despre cum să ai un stil de viaţă verde, să-ţi controlezi greutatea şi să ai un copil sănătos.
Tot din categoria invitaţilor speciali se numără Ostraw Vegan şi Totul despre raw, cu live cooking şi meniuri raw vegane şi vegetariene, în cadrul atelierelor culinare V for VERDE. Acestea se vor desfăşura sub titulatura Atelier de Bucătărie raW for Verde şi Atelier Ostraw Vegan la V for Verde şi vor avea loc sâmbătă, de la ora 16:00, respectiv duminică, de la ora 14:00.
Pentru că stilul de viaţă sănătos se învaţă de mic, copiii vor avea la V for VERDE o zonă special amenajată cu jocuri oferite de prietenii de la Creative Board Gaming. Şi tot pentru pitici va fi organizat sâmbătă, de la orele 15:00, împreună cu cei de la Creative Arts, un workshop de coroniţe de toamnă.

Pe lângă acestea, la V for VERDE natura va fi răsplătită, iar în acest sens va fi amenajat împreună cu asciatia Arta Nu Muşcă un spaţiu de reciclare. Totodată, cei de la Ateliere fără frontiere îi vor învaţă pe doritori să confecţioneze brelocuri şi magneţi din componente IT.
Toţi vizitatorii prezenţi la târg intră în Tombola V for VERDE şi pot câştiga multe “premii verzi”. Pentru că bicicleta va fi declarată mijlocul de transport oficial, vizitatorii sunt aşteptaţi să vină cu ea la târg, unde Biciclop a pregătit o zonă dedicată biciclitului.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa