Toată lumea merge la talcioc!

TOTUL DESPRE MAME

Haideți să strângem bănuți și să-l ajutăm pe Matei să se facă bine!

 

Bebelușul Matei, în vârstă de aproape cinci luni, s-a născut cu o malformație congenitală a buzei și a palatului dur și moale, în termeni medicali cheilopalatoschizis, sau, în termeni populari, gură de lup. Din cauza acestei malformații, la naștere i s-a fixat o placă palatină, care a trebuit să fie scoasă și curățată în fiecare zi, dimineața și seara. Matei nu a putut fi alăptat și s-a hrănit cu ajutorul unui biberon pentru copiii cu nevoi speciale.

Dar veștile sunt bune! Matei poate fi recuperat total după ce va fi supus unei operații la buză, nas și la palatul moale, operație pe care o va face în luna ianuarie 2013 și care costă peste 11.000 de euro, bani pe care familia micuțului nu îi are.

Dar, tocmai în acest scop, pentru a strânge bănuți de operație, se organizează sâmbătă, 1 decembrie, cea de-a zecea ediție a Talciocului urban. Talciocarii de meserie, dar și vizitatorii interesați sunt așteptați să cumpere lucrușoare adunate cu drag de prin casă sau donate de artizani, artiști și comercianți. Vom găsi în strada Naum Râmniceanu, nr. 5, (zona Perla) gustări pregătite de mămici iscusite, vom mânca pâine cu maia, brioșe, alivenci, vom testa produse cosmetice hand-made și vom vinde tot ce ne trece prin cap pentru a-l ajuta pe Matei să treacă cu bine de operația din ianuarie.

Suntem acolo între orele 11 și 18 și vă așteptăm cu multe lucruri interesante pentru mame și copii, la prețuri mici.

Găsiți aici mai multe detalii despre evoluția medicală a lui Matei, dar și datele pentru donații. Pe blogul Talciocului Urban găsiți multe din obiectele donate de diverși creatori hand-made și nu numai, obiecte care se vor vinde la Talcioc, în folosul lui Matei, cu scopul strângerii celor 11.000 de euro pentru operația din luna ianuarie.

 

CE? Talcioc urban de iarnă pentru Matei

UNDE? Str. Naum Râmniceanu, nr. 5 (zona Perla)

CÂND? Sâmbătă, 1 decembrie, între 11.00-18.00

CÂT? Taxa de talciocar este 20 lei, iar intrarea 10 lei, bănuți care vor fi donați pentru Matei

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa