Toată lumea merge la BABY EXPO!

TOTUL DESPRE MAME

  BABY EXPO, salonul dedicat gravidelor, nou-născuților, copiilor între 0-5 ani, viitoarelor mămici și tinerilor părinți își deschide porțile pentru ediția 38 de primăvară, pe 14, 15, 16, 17 martie 2013, la Sala Polivalentă din București.

  Așa cum ne-am obișnuit de 10 ani încoace, BABY EXPO ne-a pregătit și în anul acesta o porție sănătoasă de shopping și distracție. Mămicile, tăticii, bunicii și copiii sunt asteptați să descopere produse inedite, să se bucure împreună de cele mai atractive jocuri și să facă cele mai inspirate cumpărături, beneficiind de oferte speciale. Timp de patru zile, cele peste 150 de companii prezente așteaptă părinții cu o ofertă variată de produse și servicii destinate celor mici.

   

  Iată recomandările noastre pentru această ediție a târgului Baby Expo:

  1. Anul acesta, plecăm de la BABY EXPO cu o amintire draga! Totul despre mame si Uncle Jeb Studio te fotografiază profesionist pe tine și pe copii tăi. Vei primi pe loc fotografia imprimată pe folie magnetică, altfel spus vei avea cel mai simpatic și original magnet cu poza voastră, o amintire tocmai bună de pus la vedere sau de dat cadou bunicilor. În plus, aceste fotografii vor apărea și pe site-ul Totul despre mame! Ne vedem la standul C.05, Sala C, așadar. Intervalul în care se fac fotografii este următorul: 14 martie: 10:00 – 12:00, 15:00 – 19:00; 15 martie: 15:00 – 19:00; 16 martie: 10:00 – 19:00; 17 martie: 10:00 – 16:00.

   

  2. Revista „Pap tot!” ne așteaptă joi, 14 martie, între 11.00 și 13.00, la o discuție interesantă: mit și adevăr despre alimentația sănătoasă a copiilor. Împreună cu invitații revistei Pap Tot! vom încerca să vedem cum s-au creat noile mituri ale alimentației sănătoase și cât de fundamentate sunt ele din punct de vedere științific. Poate un copil să fie vegetarian? Ce i se întâmplă dacă nu are sare în alimentație? Dar zahăr? Mâncarea fără grăsimi este sănătoasă? La toate aceste întrebări vor răspunde specialiștii revistei Pap tot!

   

  3. Magazinul dediat bebelușilor Micolino.ro împreună cu psihologul Oana Popescu-Argetoia și organizația Salvați Copiii aduc în atenția publicului o temă extrem de actuală legată de nașterea prematură, în cadrul seminarului din data de 15 martie, începând cu ora 14.00, la Clubul Părinților din cadrul BABY EXPO. Se vor prezența: statistici, semne și metode de prevenire la nașterea prematură, recomandări pentru îngrijirea bebelușului născut înainte de termen sau cu o greutate mică la naștere. În cadrul discuțiilor se va acorda o atenție sporită și modificărilor psiho-emoționale la viitorii părinți, provocări ale familiei moderne, precum și importanța sprijinului familiei și a comunității în viața proaspeților părinți. Sunt așteptați la acest seminar părinți, viitori părinți, membri ai ONG-urilor și jurnaliști.
  În cadrul BABY EXPO, părinții sunt invitați să participe la multe alte seminarii și workshop-uri interesante și interactive cu specialiști în pediatrie, educație, puericultură, nutriție, psihologie. Printre tematicile abordate: alimentația sănătoasă a copiilor, somnul copilului în primul an, recoltarea de celule stem între mit și realitate, cum să descifrezi limbajul secret al copilului tău. Noi vă recomandăm demonstrațiile de prim-ajutor organizate de formatorii și voluntarii Crucii Roșii, filiala sectorului 6. Detalii pe www.babyexpo.ro, la rubrica „Clubul Parintilor”.

  BABY EXPO este un salon educativ!

  Nu uitați că există și un Spatiu de Alaptare Medela – într-un cadru prietenos, curat și discret, mămicile au posibilitatea să-și alăpteze bebelușul.

   

  CE? Baby Expo, Salonul dedicat nou-născutului, copiilor între 0-5 ani, viitoarelor mămici și tinerilor părinți

  UNDE? Sala Polivalentă, Calea Piscului nr. 10, sector 4, București

  CÂND? 14, 15, 16 martie 2013 între 10.00 și 19.00 și 17 martie între 10.00 la 16.00

  CÂT? 10 lei pentru părinți, gratis pentru copii

  Pe baza biletului de intrare se participa la Super Tombola BABY EXPO!

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa