Super distracţie şi discount-uri exclusive, la târgul Baby Boom Show 2014

Raluca Dumitrică
Baby Boom Show | Totul despre mame
Baby Boom Show, la o noua editie

Ediţia din acest an se anunţă a fi cea mai mare ediţie din ultimii ani

Baby Boom Show | Totul despre mame
Baby Boom Show, la o noua editie

Peste 100 de firme vor participa la ediţia târgului Baby Boom Show din această toamnă, eveniment ce va avea loc în perioada 6 – 9 noiembrie la Romaero Băneasa şi care se anunţă a fi cea mai mare ediţie din ultimii ani. Expozanţii tradiţionali ai Baby Boom Show, târg dedicat copiilor între 0 – 5 ani şi viitoarelor mămici, şi-au mărit suprafeţele de expunere, iar o parte dintre aceştia vor acorda discount-uri exclusive, valabile doar pe perioada târgului, de până la 60%.

Atracţii pentru părinţi şi copii, la Baby Boom Show

Ediţia de toamnă a Baby Boom Show se anunţă a fi cea mai mare ediţie din ultimii ani şi locul unde vizitatorii vor găsi, timp de patru zile, produse şi servicii necesare perioadei de maternitate, îmbrăcăminte, încălţăminte, cărucioare, pătuţuri, jucării, precum şi atracţii pentru cei mici în zona FUN LAND, special amenajată în cadrul târgului. Aici se vor organiza cursuri de “Creative dance” sau “Learn with music”, o zonă de colorat cu măsuţe şi planşe de colorat cu personajele Disney, concursuri pentru copii cu Soso Piratul, face-painting, maşină de făcut baloane din săpun, spaţiu de joacă cu piese gonflabile, programe de gimnastică pentru copii şi multe altele.

Specialişti în nutriţie, parenting şi creşterea copilului vor fi prezenţi la târg

Tot în cadrul Baby Boom Show, specialişti în nutriţie, parenting şi creşterea copilului vor susţine prezentări gratuite în cadrul târgului, oferindu-le ocazia celor prezenţi să afle informaţii despre perioadele de dinainte şi de după naştere.
În plus, pentru că organizatorii evenimentului ştiu că răsfăţul nu prea mai este pe lista de priorităţi a unei gravide sau a unei proaspete mame, acestea vor avea parte pe parcursul zilelor târgului de sesiuni de make-up gratuite, programe de pilates gratuite pentru gravide, dar şi de multe alte surprize.
Din programul târgului nu lipsesc două tombole cu super premii, Tombola Gravidei şi Tombola Bebeluşului, unde participanții au posibilitatea de a câştiga un kit de recoltare de celule stem, în valoare de 1000 de euro, cărucioare, pătuţuri, hăinuţe şi multe alte premii.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa