Talcioc Urban pentru Adrian Ladăr

Delia Grigoroiu
Talcioc urban pentru Adrian / Totul despre mame

Nu lipsiți de la Talciocul Urban pentru Adrian Ladăr!

Dragi cititori, știm că ați intrat deja în spiritul Crăciunului, probabil faceți liste de cadouri sau chiar programul serii de Ajun. În timp ce majoritatea dintre noi ne pregătim de Sărbători, alții, mai puțin norocoși, se roagă pentru zile pline de sănătate. Este și cazul lui Adrian Ladăr, tatăl a doi copii de 7 și respectiv, 4 ani, care suferă de cancer.

A primit acest diagnostic în luna octombrie și, de atunci, prieteni inimoși din toată țara organizează evenimente în scop umanitar și încearcă să-i ajute familia lui Adrian. Costurile lunare pentru îngrijirea sa medicală acasă, cu plata unei asistente care să-l ajute zilnic ajung la suma de 3000 lei, timp de 6 luni. Soția sa, cântăreața de muzica folk Sandra Ladăr, detaliază mai jos povestea soțului său:

Diagnosticul soțului meu, Adrian Ladăr, din 8.10.2013 este tumoră buză, cavitatea bucală și faringe cu evoluție, carcinom scuamos necheratinizat moderal diferențiat (G2). Neoperabil.
După primele 6 luni urmează un tratament puțin diferit, timp de un an, care nu știu cât va costa lunar. Această sumă de care are nevoie Adi lunar eu nu o am, din ce lucrez acopăr doar cheltuielile de întreținere ale familiei. Avem doi copii, Maria de 7 ani și Luca de 4 ani. De 4 luni, de când Adi nu mai poate lucra, a primit doar concedii de câte 10 zile pe lună, din care 5 zile acopeream eu prin firmă și 5 zile acoperea asigurarea de sănătate.
Sperăm ca Adi să primească în sfârșit concediul de un an pentru bolnavii de cancer.

Acest text este o invitație la un târg în urma cărora parte din fonduri vor fi donate lui Adrian. În ediția de decembrie a Talciocului Urban, talciocarii vor vinde, vor negocia și vor dona din ce vor vinde pentru ca starea de sănătate a lui Adrian să se îmbunătățească. Veți găsi obiecte specifice zilelor de Crăciun: decorațiuni, coronițe, accesorii, bijuterii, toate la preturi modice. Pe lângă specificul de Crăciun, la Talciocul Urban de duminică, 8 decembrie, veți putea cumpăra și haine pentru toata familia, cosmetice hand-made, prăjituri și pâini de casă, obiecte de colecție.
Detalii despre acest eveniment caritabil găsiți și pe pagina de facebook special creată.
Donațiile se pot face și direct, în contul acesta: LADAR FLORIN ADRIAN, RO37 BTRL 0130 1201 5151 37XX, deschis la Banca Transilvania.

Ce: Talcioc Urban pentru Adrian

Când: duminică, 8 decembrie, de la ora 10.30

Unde: la Elefănțelul curios, loc de joacă, bulevard Constantin Brâncoveanu, 7D, vis-a-vis de str, Pomârla 3, sector 4

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa