Nu există duminică perfectă fără un brunch în familie!

Delia Grigoroiu
Brunchissimo la Intercontinental Totul despre mame
Mă recunoașteți ușor duminica viitoare
Brunchissimo la Intercontinental Totul despre mame
Mă recunoașteți ușor duminica viitoare

Sau de ce ne vom duce din nou la Sunday Brunch la Hotel InterContinental

Dacă și pentru voi zilele sunt o cursă nebună între grădiniță, serviciu, întâlniri, programări la pediatru, cursuri de desen, cumpărături, dacă și voi vreți ca măcar o dată pe săptămână să puteți apăsa pe un buton de „off”, dacă și voi visați la o duminică liniștită, în care să puteți să stați de vorbă cu soții voștri în timp ce copiii se joacă, dacă și voi vreți să vă răsfățați cu mâncare bună, cafea fantastică și muzică frumoasă, atunci vă spunem următorul lucru: trebuie să mergeți la Sunday Brunch, la Hotel InterContinental. Noi am fost și ne-a plăcut la nebunie, chiar dacă n-am putut să ne bucurăm decât pe jumătate de Brunchissimo. Iată de ce:

 

Visând la creveți trași în sosuri dulci-acrișoare…

De curând, astrele s-au aliniat și am primit o invitație la deschiderea noului sezon de Brunchissimo, brunchul organizat în fiecare duminică la cafeneaua Corso, la Hotel InterContinental. Ah, cât de bine suna! Brunchul ținea patru ore, timp în care ne puteam lăsa copilul la locul de joacă împreună cu doi animatori haioși. Noi deja visam creveți trași în sosuri dulci acrișoare, fripturi bine făcute și deserturi gourmet. Vă mărturisesc că mi-am pregătit și hainele cu o zi înainte, numai să fie totul gata pentru orele de stat la cafele, vorbăraie bună cu soțul și jazz de calitate. Scenariul perfect de duminică, nu?
Invitația suna astfel:
“Va gândiți cum să petreceți sfârșitul de săptămâna? O bună idee pentru diminețile târzii și după-amiezele de duminică ar fi “brunch-ul”, un eveniment relaxant alături de familie și prieteni care vă va da energie pentru săptămâna ce urmează.
Începând de duminică, 15 septembrie, InterContinental București redeschide sezonul de Sunday Brunch la Braseria Corso, sub denumirea de “Brunchissimo!”

De ce în scenariile perfecte intervine întotdeauna câte ceva?

Scenariul ar fi fost cu adevărat perfect dacă cu o seară înainte de marea noastră ieșire în oraș nu ne-ar fi cotropit o toxiinfecție alimentară urâtă, întâi pe mine, apoi pe soțul meu. Radarul  nostru ne arăta drumul spre pâine prăjită, spre iaurturi slabe și multe ceaiuri de plante, neîndulcite, nicidecum spre „un bar spectaculos cu fructe de mare, mâncăruri delicioase din bucătăria internațională, plus o varietate de prăjituri de casă și deserturi”, așa cum continua invitația de mai sus. Of!
Cu o oră înainte să onorăm invitația ne-am uitat amar unul la altul, precum ceaiul de anghinare, dar și la copilul nostru plin de energie care abia aștepta să meargă la petrecere, și am decis să mergem, să stăm un pic, să lăsăm copilul la joacă, să bem un ceai de mușețel și să ne întoarcem înapoi acasă, spre paturile noastre. Dar, odată ajunși la fața locului, după ce copilul nostru s-a jucat și s-a dat 10 ture pe castelul cu tobogan gonflabil, apoi a jucat basket cu două mingi de pluș până a dărâmat coșul și a alergat-o pe Tinkerbell, domnișoara drăguță care supraveghea și să distra copiii, ne-am schimbat părerea și am spus fie ce-o fi! (Pe această cale le mulțumim celor doi actori de la Teatrul Libelula, costumați în personaje din povesti, care au avut misiunea de a-i distra pe cei mici, chiar și pe bebeluși, și s-au descurcat de minune!)
Așa că am intrat în Braseria Corso unde tronau feluritele mâncăruri delicioase care ne erau interzise. Vă mărturisesc că nu am rezistat tentației de a gusta un peste de-li-cios alături de un risotto bun-bun-bun. Copilul, însă, a cam gustat din toate, ba chiar a apreciat creveții de la antreu mai bine decât aș fi făcut-o eu, apoi s-a înfipt în înghețată și în clătite, toate minunate, după spusele sale.
Nouă ne-a plăcut mult atmosfera, muzica bună de jazz performată de talentata Viorica Pintilie și trupa ei, dar și  faptul că cei mici, care nu stăteau în locul de joacă, au fost bine primiți, fără sprâncene ridicate, chiar și de cei fără copii.

Aici sunt invitați și copiii la masă, nu numai părinții lor

Sunday Brunch la Intercontinental Totul despre mame
Ah, de ce Sunday Brunch nu e în fiecare zi?

Pe scurt și cu sinceritate, Braseria Corso este un loc child-friendly, unul din puținele locuri din București care îi invita și pe copii la masă, nu numai pe părinții lor.
Dacă mergeți la Sunday Brunch, puteți câștiga și un premiu la tombola care se organizează săptămânal: vouchere gratuite pentru cine la Restaurantul Modigliani, acces la Health Club 22nd Floor, torturi sau cazare la InterContinental București, alături de alte premii oferite de partenerii evenimentului.
Personalul este cald, binevoitor și pregătit să facă față asediului copiilor mici. Noi, vă spun sincer, ne vom duce garantat într-unul din week-endurile viitoare din nou la Brunchissimo. Nu de alta, dar am pus ochii pe niște scoici și un tort cu ciocolata pe care vrem musai să le încercăm.

Sunday Brunch la Braseria Corso, “Brunchissimo!”, are loc în fiecare duminică, între 12.00 – 16.00. Copiii până la 6 ani au gratuitate. Ne vedem în week-end la Hotel InterContinental!


(Foto: InterContinental/Amalia Savinescu, Dedi Grigoroiu)

 

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa