Stil de viață urban și sănătos si conceptul “market to table”, în restaurantul Citronelle – Crowne Plaza Bucharest

Raluca Dumitrică
Restaurantul Citronelle Crowne Plaza | Totul despre mame
Restaurantul Citronelle din cadrul Crowne Plaza Bucharest, gata sa va surpinda prin meniu si atmosfera!

Noul restaurant din Bucureşti oferă o experienţă culinară inedită

Restaurantul Citronelle Crowne Plaza | Totul despre mame
Restaurantul Citronelle - Crowne Plaza Bucharest, gata să vă surprindă prin meniu și atmosferă!

Crowne Plaza Bucharest aduce în România conceptul “market to table” şi lansează noul restaurant Citronelle, ca parte a strategiei globale a lanţului hotelier internaţional de susținere a unui stil de viață urban și sănătos. Bazat pe acest concept “market to table”, restaurantul Citronelle din cadrul hotelului Crowne Plaza din Bucuresti le oferă clienților preparate din alimente fresh și sănătoase, achiziționate direct de la producătorii locali.

Arta culinară şi relaxarea se îmbină la Citronelle

Potrivit lui Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest, Citronelle reprezintă o experiență unică de relaxare, care îmbină perfect mâncarea rafinată și sofisticată cu stilul de viață sănătos al clienților Crowne Plaza. Echipa de bucătari profesioniști si Ashlie Dias transforma fiecare preparat din meniu într-o adevărată artă culinară. Tot noul bucătar şef al hotelului Crowne Plaza din Bucureşti, Ashlie Dias, este cel care a conceput un meniu complet nou cu o abordare proaspătă și vibrantă care să răspundă gusturilor gastronomice ale celor mai exigenți oaspeţi, datorită experienței sale de 15 ani, obținută în urma călătoriilor în toată lumea, din San Francisco, New York, până în insulele Hawaii și Lion. Toate ingredientele sunt achiziționate direct de la producatorii locali, încadrându-se perfect în conceptul de market to table al noului amplasament.

Rețetele rafinate, incluse în meniul Citronelle

Meniul noului restaurant Citronelle cuprinde rețete rafinate și este bazat pe salate proaspete, legume, pește și fructe de mare. Aici, clienții pot savura una din limonadele homemade împreună cu preparate signature Citronelle: Tartar de ton cu alge marine, mușchi de vită Sizzler sau Șnitzel vienez. Restaurantul are un design rustic-elegant și o capacitate totală de 86 de locuri (32 de locuri în interior și 54 de locuri pe terasă), fiind un omagiu adus agricultorilor locali şi stilului de viaţă sănătos. Terasa Citronelle este amenajată în grădina Crowne Plaza, cu o suprafaţă de 4000 mp, umbrită de pini şi pomi fructiferi. Restaurantul beneficiază şi de o parcare cu o capacitate de 90 de locuri.

Stilul de viaţă urban şi sănătos si serviciile rapide și eficiente se regăsesc în noua strategie Crowne Plaza

Lansarea noului restaurant a venit în completarea strategiei globale Crowne Plaza de a susţine şi promova un stil de viaţă urban şi sănatos. Hotelul Crowne Plaza Bucharest, care deține 165 de camere elegante, facilități de fitness și spa, 2 restaurante cu meniu variat, barul Crown Cafe si totodată 12 săli de conferințe, umărește să le ofere clienților servicii rapide și eficiente care să corespundă cu stilul de viață activ și, în același timp, sănătos al oaspetelui acestui lanţ hotelier internaţional. Din strategie mai fac parte și trei concepte noi: fast & fresh, completely connected și energy essentials, cele trei servicii urmând să susțină de la 1 septembrie noul restaurant Citronelle. Astfel, Crowne Plaza Bucharest propune conceptul fast & fresh ce presupune includerea în meniu a patru preparate rapide și sănătoase pentru ca oaspeții să își poată continua stilul de viață sănătos și în timpul călătoriilor. Conceptul completely connected pune la dispoziția clienților trei prize în fiecare cameră și încărcătoare pentru telefoanele mobile sau alte dispozitive cel mai des utilizate, susținând importanța unei conexiuni continue la noua tehnologie. În plus, conceptul energy essential include gustări sănătoase disponibile la mini-bar și un loc special amenajat în lobby care conține apă, fructe din partea casei, hărți cu trasee pentru jogging și prosoape, facilitându-le oaspeților continuarea rutinei zilnice.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa