Şcoala de excelenţă pentru copii, părinţi şi dascăli

TOTUL DESPRE MAME

Cursuri de vară pentru copii supradotaţi

Copilul tău este pasionat de desen, dansează sau cântă la pian? Rezolvă probleme de matematică cât ai clipi sau tocmai scrie o carte, deşi nu a terminat încă şcoala primară? Înseamnă că locul lui este la Şcoala de Excelenţă, şoala copiilor curioşi şi veseli, dar şi a dascălilor care-şi preţuiesc învăţăceii.

 

Între 27 august şi 4 septembrie, Asociaţia IRSCA GIFTED EDUCATION, în parteneriat cu Asociaţia Conil, organizează la Bucureşti cursuri pentru copiii cu abilităţi deosebite într-un sistem educativ care să le acopere nevoile speciale de educare şi instruire în baza obiectivelor de integrare profesională şi social-economică.

 

Cursurile de vară se adresează copiilor talentaţi, profesorilor, dar şi părinţilor. Şcoala de vară a educaţiei de excelenţă îşi propune să proiecteze un nou curriculum care să valorizeze potenţialul şi individualitatea fiecărui copil. În paralel cu cursurile părinţilor şi ale cadrelor didactice, copiii vor beneficia, la cerere, de evaluare psihoaptitudinală şi cursuri de dezvoltare personală.

 

Cursurile de vară sunt coordonate de Prof. Dr. Florian Colceag, matematician, specialist în educaţia copiilor supradotaţi, deţinător al recordului mondial cu 84 de medalii la olimpiadele internaţionale, membru acreditat pentru România al prestigiosului World Council for Gifted and Talented Children.

 

Obiectivul acestui program de instruire este să creeze şi o punte de legătură între instituţiile educaţiei formale (Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, Casa Corpului Didactic) şi instituţiile educaţiei non-formale (asociaţii, fundaţii) pentru a facilita interacţiunea între reprezentanţii lor şi pentru a acţiona împreună.

 

Înscrierile cursanţilor se fac până pe 25 august pe e-mail la: [email protected]

 

Ce: Şcoala de vară a educaţiei de excelenţă

Când: 27 august – 4 septembrie 2012

Unde: Strada Herescu, nr. 29, Bucureşti

Taxa de curs: 460 lei

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa