Schimbă-ți starea în Cutia albastră!

Delia Grigoroiu
Schimbă-ți starea in cutia albastra! Totul despre mame

Schimbă-ți starea in cutia albastra! Totul despre mame

Haideți să ne schimbăm starea!

Știm că ți-e greu, că în fiecare dimineață o iei de la capăt cu copilul care plânge când îl lași la grădiniță și tu alergi spre serviciu, unde iar ai intarziat pentru că ai mai stat un pic cu el, că te uiți de zece ori la telefon să verifici dacă nu cumva a sunat bona sau educatoarea să-ți mai dea vreo veste despre el. Și poate că mai ai și alte probleme pe cap: credite, curățenie, cumpărături sau doar 50 lei în portofel până la sfârșitul săptămânii. Sau poate că te afectează toate poveștile triste de care ai auzit în ultimul timp și te simți pur și simplu copleșită de probleme și tristețe. Dar ai putea să lași toate aceste lucruri deoparte și să alegi să îți schimbi starea!

Ai putea să vii de joi până duminică, în fiecare seară, de la ora 18.00, în Piața Universității, și să intri în Cutia Albastră. În această Cutie Albastră, echipa Delivering Life a creat contextul perfect care să le schimbe starea celor sătui de problemele zilnice și apăsătoare. În Cutia albastră exista o surpriză pentru toți cei care au nevoie de un moment diferit, de un prilej altfel, de un context care să le schimbe starea.

Atenție! Surpriza nu va fi dezvăluită decât celor care intră în Cutia albastră și vor să experimenteze!

Cei doritori să trăiască intens preț de câteva minute și să se oprească din rutină sunt invitați în Poiana Urbană, din Piața Universității, între 12-15 septembrie să participe la evenimentul „Schimbă-ți starea”!

Cine suntem noi?

Suntem cei care te-am bucurat cu un covor roșu la Stația metrou Pipera și am aplaudat „vedetele” în evenimentul Gala oamenilor, am dat drumul la muzică și am dansat pe trecerea de pietoni împreună cu trecătorii la evenimentul „Petrecerea de Pietoni”, am adunat sticle de plastic, le-am umplut cu apă și ne-am udat din cap până-n picioare la evenimentul „Bătaia cu apă”.

Pentru că trăim stresați și împovarati de greutățile și importanța vieții. Pentru că am început să nu mai vedem lucruri evidente. Pentru că avem nevoi și probleme pe care am renunțat să credem că le putem influența. Pentru că noi credem în oamenii frumoși și plini de viața care se ascund înăuntrul oamenilor pe care îi vede toată lumea…. Te provocăm să trăiești evenimentul împreună cu noi intr-un fel memorabil!

 

Ce: „Schimbă-ți starea!”

Când: 12- 15 septembrie, de la ora 18.00

Unde: în Poiana Urbană, Piața Universității, București

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa