20 de restaurante cu loc de joacă unde puteți ieși cu toată familia în București

Cristina Călin, redactor
restaurante cu loc de joacă

Părinții caută restaurante cu loc de joacă pentru copii atunci când vor să iasă în oraș să mănânce cu toată familia. Bucureștiul nu este foarte ofertant având în vedere că aici locuiesc peste 2 milioane de oameni, însă locurile care există sunt realizate cu atenție și echipate destul de bine. Aveți de ales dintre localuri premium, dar și restaurante de cartier cu mâncare tradițională bună.

Iată câteva sugestii de restaurante cu loc de joacă pentru toate gusturile!

Britannia

Britannia este un restaurant elegant din cartierul Rahova, cu mâncare bună și atmosferă relaxantă. Locul de joacă este foarte bine conceput și realizat astfel încât este o plăcere pentru cei mici să petreacă timpul acolo.

Adresă: Str. Petre Ispirescu, nr. 9B, sect. 5

Telefon: 0725.99.88.99

Casa Diham – Pantelimon

Casa Diham este un restaurant cu specific românesc pentru părinții care locuiesc în zonă și vor să iasă să mănânce împreună cu cei mici. Locul de joacă este potrivit atât pentru cei mici, dar mai ales pentru cei mari dornici de zbenguială.

Adresă: Sos Pantelimon, nr. 229,

Telefon: 0722 555 245

Casa Pixie

Casa Pixie este mai degrabă o cafenea unde părinții să se relaxeze cât timp copiii se joacă. Meniul nu conține decât băuturi și deserturi, dar poate fi locul ideal de ieșit în oraș cu toată familia, mai ales că cei mici vor fi ocupați ore întregi.

Adresă: Str. Aurel Vlaicu Nr. 93

Telefon: 0761. 14. 15. 48

Crayon Club

La Crayon Club copiii sunt pe primul plan, pentru că este un loc destinat lor. Totuși, nici părinții nu se vor plictisi pentru că în timpul verii terasa este foarte umbroasă, tocmai bună de savurat o limonadă sau o bere rece.

Adresă: Intrarea Mieilor 17-21

Telefon: 0732 754 051

Casa Jienilor

Meniul cuprinde bucate tradiționale românești din Muntenia, Moldova, Dobrogea și Maramureș. Locul de joacă pentru cei mici este echipat cu tobogan, căsuță și alte câteva elemente care îi vor ține pe cei mici ocupați cât mâncați și socialiazați.

Adresă: Strada Agricultori 12,

Telefon: 021 252 0308

Chez Marie Garden 

Restaurantul Chez Marie Garden are un meniu cuprinzător cu preparate dn bucătăria internațională. Vara este alegerea multor părinți datorită grădinii foarte mari și a locului de joacă unde cei mici se pot distra ore în șir.

Adresă: Str. General H. M. Berthelot, Nr. 44

Telefon: 371.171212

Fabrica

Fabrica este un local complet. Părinții care vin aici pot mânca, pot savura o bere sau pot asista la un concert. Copiii se pot juca cât timp vremea este frumoasă în mini părculețul amenajat în curte, iar în zilele friguroase pot merge în locul de joacă interior unde au și un supraveghetor.

Adresă: Strada 11 Iunie 50

Telefon: 0753 227 422

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe este unul dintre localurile bine cunoscute din București, atât pentru mâncare, cât și pentru evenimente. Părinții care vor să iasă în oraș o pot face aici liniștiți pentru că restaurantul are și un loc de joacă unde cei mici se pot distra cât timp adulții se relaxează.

Adresă: Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32

Telefon: 021 206 6261

J’ai Bistrot

Părinții care vor să mănânce într-un loc relaxat, pot alege J’ai Bistrot fără probleme. În perioada verii este deschisă terasa care are și un loc de joacă ce aduce a parc. Copiii pot să se cațere, să coloreze, să danseze. Nu numai micuții au parte de distracție, ci și adulții care pot urmări piese de teatru sau pot participa la evenimente culturale.

Adresa: Calea Griviței 55

Telefon: 031 426 2047

Journey Pub

Așa cum îi spune și numele, localul te trimite într-o călătorie. Și ce poate fi mai frumos decât să poți pleca și cu copiii? Așa că aveți la dispoziție și un spațiu de joacă și o sală de jocuri de masă care poate fi utilizată atât de adulți, cât și de copiii mai mari. Meniul conține preparate din mai toate colțurile lumii, așa încât ieșirea la restaurant poate fi o adevărată poveste.

Adresa: Str George Enescu nr 25

Telefon: 0752 285 286

La Conac

Restaurantul La Conac chiar așa se recomandă ”restaurant cu loc de joacă pentru copii”. Casa veche boierească poate fi un loc plăcut pentru părinții care vor să mănânce ceva bun. Locul de joacă este situat la etaj, iar pentru a ajunge acolo copii trebuie să parcurgă niște scări în spirală. Echipamentele sunt potrivite pentru toate vârstele și există un supraveghetor.

Adresă: Pache Potopopescu 38

Telefon: 0737.851.103

L’Incontro

Meniul conține o vastă paletă de preparate de la preparatele tradiționale românești sau italiene până la cele chinezești sau thailandeze. Locul de joacă este foarte bine echipat cu jucării de tot felul atât pentru copiii mici, cât și pentru cei mari.

Adresă: Strada Postavarul 92, Sector 3

Telefon: 0732 113 702

Phill

Restaurantul Phill este perfect pentru părinții care vor să  iasă la în oraș și să mănânce preparate rafinate cu specific fusion. Găsiți bucate cu specific italienesc, franțuzec și asiatic, cu ingrediente sofisticate aduse de peste mări și țări. Nu numai meniul este rafinat, ci și designul interior. Locul de joacă pentru copii este dotat cu echipamente adecvate micuților de toate vârstele.

Adresa: strada Șerban Cantacuzino (zona Pipera)

Telefon: 0743 172 003, 0740 256 678

Taverna Sârbului

La Taverna Sârbului veți găsi bucate savuroase și vă veți simți ca acasă. Relaxarea va fi cu atât mai mare cu cât există și un loc de joacă unde copiii se pot retrage după ce mănâncă. Muzica de fanfară este una dintre atracțiile localului, la fel ca și porțiile foarte mari.

Adresă: Strada Tipografilor 31

Telefon: 0727 353 353

Trattoria Il Calcio Herăstrău

Pasionații de bucate italienești vor găsi la Trattoria Il Calcio preparatele care să le satisfacă poftele. Copiii vor fi și ei încântați de alegerea părinților, pentru că nu prea am auzit de micuți cărora să nu le placă pastele. Locul de joacă este și el interesant, așa că o masă aici poate fi un succes.

Adresă: Sos. Nordului, nr. 7-9,

Telefon: 0737.232.375

Trattoria Il Calcio Obor

Preparatele specifice bucătăriei italienești sunt pe placul copiilor, iar la Trattoria Il Calcio Obor găsiți pizza și paste bune pentru întreaga familie. Locul de joacă este amenajat cu echipamente specifice, dar și cu jocuri pentru cei care sunt la vârsta școlară.

Adresă: Șoseaua Colentina 1

Telefon: 0734 382 419

Trattoria Mellini

La Trattoria Mellini găsiți atât preparate specifice bucătăriei românești, cât și din gastronomia internațională. Locul de joacă este un argument pentru părinții care vor să îmbine utilul cu plăcutul la o ieșire în oraș.

Adresă: Calea Vitan, nr. 146

Telefon: 021 348 5830

The Library 

Dacă vreți să mâncați într-un restaurant cu spațiu generos, cu o atmosferă relaxantă, The Library este localul de care aveți nevoie. Preparatele sunt preponderent românești. Locul de joacă nu este foarte mare, dar este suficient pentru a copiii mici și mari.

Adresă: Fabrica de Glucoză, Nr.23

Telefon: 0720333080

White Horse

White Horse mizeaza pe prospetimea ingredientelor, pe reteta respectata riguros si pe mixul de arome care transforma chiar si cel mai obisnuit dish intr-unul gourmet. Locul de joacă pentru copii este foarte bine echipat, cu jucării pentru copiii mici, cât și pentru cei mai măricei.

Adresă: Str. George Calinescu, nr. 4A

Telefon: 021/231.27.95

 

Weiss Beer Garden

Weiss Beer Garden este unul dintre restaurantele căutate din sectorul 6, atât pentru mâncare și astmosferă, dar și pentru că este printre singurele cu loc de joacă.

Adresă: Bulevardul Uverturii 132

Telefon: 0733 582 852

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa