Promenada cheamă copiii la joacă!

TOTUL DESPRE MAME
Noul centru comercial Promenada Totul despre mame

Noul centru comercial Promenada Totul despre mameO nouă destinație de distracție pentru întreaga familie

Din 17 octombrie, bucureştenii din Nordul Capitalei – şi nu numai – vor avea un nou punct de atracţie: Promenada, centrul comercial care promite că va reinventa pentru public experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului.

 

Cu ce ne ademeneşte Promenada?

Cu o terasă verde de 7.000 mp la ultimul etaj, unde vara vom putea merge la picnic cu toată familia, iar iarna, la patinoar, cu un design avangardist şi contemporan, similar unei nave spaţiale, în care albul şi lumina naturală sunt predominante, cu magazine spaţioase şi restaurante cât mai diverse.

Cum ne putem distra când mergem cu cei mici în Promenada?

Dacă pentru părinţi, vitrinele magazinelor sau restaurantele a la carte ar putea fi un punct de atracţie, cei mici vor găsi în Promenada multiple ocazii de joacă. Lego va avea aici primul magazin mono-brand din România unde cei mici, dar şi părinţii lor, vor găsi motivele perfecte pentru joacă, construcţie şi amuzament. Dacă cei mici sunt mai degrabă atraşi de personajele Disney, până să ajungeţi la Paris, puteţi da o fugă până la unicul magazin din România care vinde produsele Disney în România.

În zilele frumoase şi însorite, cei mici se pot bucura de verdeaţă şi de aer liber, jucându-se pe terasa spaţioasă de la ultimul etaj. Acolo, cele două colţuri din partea sudică a terasei sunt rezervate exclusiv copiilor. Mobilierul este semnat de HAGS Suedia, un furnizor care tratează spațiile de joacă ca pe adevărate opere arhitecturale destinate copiilor, iar platforma de joacă este suprafața interactivă Playtop Street.

Jocul le solicită celor mici atenția distributivă, le dezvoltă gândirea strategică, îi îndeamnă să lucreze în echipe și, cel mai important, solicită mișcarea fizică. Adolescenții își pot pune creativitatea în joc în colțul special amenajat cu un mobilier modular, pe care pot să-l transforme după bunul lor plac.

Noul centru comercial Promenada Totul despre mameNe vedem în octombrie la Promenada, aşadar!

Pentru interior, Gymboland va amenaja în Promenada un spaţiu de joacă inspirat de cromatica bomboanelor fondante, cu module surpriză, precum un carusel, un bar în miniatură. Desigur, nu vor lipsi traseul cu obstacole sau trambulina, elemente esenţiale pentru ca cei mici să-şi consume energia debordantă.
Acestea sunt noutăţile cu care ne întâmpină Promenada în această toamnă şi credem că cei mici vor găsi suficiente locuri de joacă şi motive de a-şi consuma energia, în timp ce tu vei avea timp să te relaxezi la o cafea pe terasa verde.

Sau, dacă preferaţi activităţile împreună, îţi poţi pune patinele în picioare şi vă puteţi distra împreună pe patinoar, în sezonul rece!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa