Picnic la Mall, în weekend, cu magie, dans și teatru

TOTUL DESPRE MAME

Picnic la Mall. Weekendul acesta, bucurestenii sunt asteptati la cea de-a doua editie a Picnicului Veranda Mall. Pe 12 si 13 august, de la 10:00 la 20:00, spectacolele de magie, dansul si teatrul vor incanta privirile participantilor, iar atelierele creative, concursurile si desigur, muzica, mancarurile si bauturile delicioase, vor completa programul oferit de centrul comercial.

Pe 12 și 13 august va avea loc cea de-a doua ediție a Picnicului Veranda Mall, un festival urban pentru familii și prieteni

Picnic la mall. Ce activități vor fi organizate

Pe 12 și 13 august, în cadrul picnicului Veranda Mall vor avea loc o mulțime de activități distractive pentru întreaga familie:

 • Atelier de creație indoor pentru copii – Cât de simplu se poate modela un prosop colorat în jucăria dorită, vor afla copiii la atelierele de creație organizate pe parcursul celor două zile. Atelierele durează o oră și pot participa câte 30 de copii și 30 de părinți la fiecare sesiune de creație. Participarea este gratuită, iar înscrierile se realizează cu ajutorul promoterului din mall sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.
 • Concursuri de înălțat pești cu telecomanda, Air Swimmers – Cei mai agili copii vor fi provocați la Picnicul Veranda Mall să susțină în aer baloane gigant în formă de pește, iar fiecare încercare va fi răsplătită cu premii din partea centrului comercial. Concursurile vor avea loc din oră în oră și vor putea participa câte patru echipe formate din părinți și copii.
 • Artă prin muzică, dans și acrobații – Sâmbătă va avea loc spectacolul de Capoeira, un tip de joc ce face parte din familia artelor marțiale și combină într-o manieră unică și atrăgătoare elemente de acrobatică, muzică și dans. Duminică, atmosfera de picnic va fi animată de membrii ansamblului folcloric Doinița, care vor veni cu un repertoriu de dansuri populare de pe tot cuprinsul țării.
 • Artă prin teatru – Pe parcursul celor două zile de eveniment vor fi organizate piese de teatru dedicate copiilor. Sâmbătă va fi jucată piesa Cei 3 purceluși, un spectacol antrenant și interactiv cu marionete. Duminică, copiii vor putea urmări piesa Castelul vrajitoarei (sau cum devin copiii curajoși), un spectacol de păpuși cu o poveste plină de învățături.
 • Artă prin magie – Pe parcursul celor două zile, cei mici, dar și cei mari sunt așteptați la un super spectacol de magie susținut de Teo Magic Show, care va uimi cu trucurile sale bazate pe iluzie.
  Activități outdoor pentru copii – Copiii vor avea liber la distracție în amfiteatrul Veranda Mall, unde vor putea participa la o mulțime de concursuri distractive: concursuri de sărit în saci de pânză, aruncat cu potcoave la țintă, aruncat cu săgețile în cerc și șah supradimensionat.Programul de distracție la Picnicul Veranda Mall
  10:00 – 16:00 Ateliere de creație pentru copii și părinți, la locul de joacă din interiorul Veranda Mall
  10:00 – 16:00 Jocuri interactive pentru copii si parinti, culoarul secundar parter
  15:30 – 16:00 Concursuri pentru familii Air Swimmer
  16:00 – 16:45 Spectacol de teatru pentru copii
  17:00 – 17:30 Concursuri pentru familii: sărituri în sacii de pânză, aruncat cu potcoave la țintă, bowling, aruncat cu săgeți în cerc
  17:30 – 18:00 Spectacol de magie pe scenă și păturici
  18:00 – 18:15 Sâmbătă: Spectacol Capoeira
  18:00 – 19:00 Duminică: Ansamblul folcloric Doinița
  18:30 – 19:00 Concursuri de înălțat pești cu telecomanda Air Swimmers
  19:00 – 19:30 Concursuri pentru familii: sărituri în sacii de pânză, aruncat cu potcoave la țintă, bowling, aruncat cu săgeți în cerc
  19:30 – 20:00 Spectacol de magie pe scenă și păturici

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa