Peste 5.000 de părinți și copii, prezenţi la Santa Claus Kingdom

Raluca Dumitrică
Santa Claus Kingdom | Totul despre mame
Santa Claus Kingdom, un succes inca de la deschidere
Santa Claus Kingdom | Totul despre mame
Santa Claus Kingdom, un succes încă de la deschidere

Succes pentru primul weekend al celui mai mare eveniment indoor dedicat iernii

Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment tematic indoor dedicat iernii localizat într-un spațiu de peste 5.000 m², situat în incinta Atlas Business Center din Pipera, a fost destinația perfectă pentru 5.000 de vizitatori încă din primul weekend de la deschiderea oficială. Pe parcursul celor trei zile de weekend prelungit, atât familii, cât și grupuri de adolescenți s-au putut bucura de atracțiile unice, preferate fiind prima pârtie de schi acoperită din țară și peretele de escaladă.

Moș Crăciun din Finlanda, în vizită la Santa Claus Kingdom

Destinația acestei ierni in București, Santa Claus Kingdom, îi așteaptă pe cei mici și cei mari să se dea cu ski-urile sau snowboard-ul, să se bucure de un patinoar acoperit, de peretele de escaladă, de trenuleț și carusel, de trambuline, zonă de karting și tubbing. Primii vizitatori ai regatului s-au delectat cu spectacole de dans și cântece populare prezentate de copilași talentați care au reușit să redea spiritul Crăciunului în rândul vizitatorilor.
Săptămâna viitoare, între 10-14 decembrie, Santa Claus Kingdom aduce un eveniment unic pe piața din România, vizita lui Moș Crăciun din Finlanda, aflat pentru prima dată în țara noastră. Moșul va sosi direct din Rovaniemi, Finlanda pentru a asculta dorințele de Crăciun ale celor mici și pentru a face poze împreună cu aceștia.

Distracție fără întrerupere la regatul magic al iernii

Santa Claus Kingdom | Totul despre mameRegatul magic al iernii este situat pe o suprafață de 5.000 m², într-un spațiu acoperit din Pipera, în imediata apropiere a stației de metrou Aurel Vlaicu, și se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Peste 50 de evenimente și activități precum ateliere, piese de teatru, concerte de Crăciun, spectacole de magie, parade și multe altele îi vor încânta pe vizitatori pe parcursul acestei perioade magice din an.
Santa Claus Kingdom este prezentat de parcul de distractii Divertiland, cel mai mare operator de pe piața de divertisment din România și este deschis zilnic până la ora 21. Prețurile biletelor de intrare încep de la 25 lei și includ accesul la toate spectacolele și atracțiile din Regat, ca și la echipamentele specifice sporturilor de iarnă. Santa Claus Kingdom va fi deschis inclusiv în ziua de Crăciun și prima zi a noului an pentru ca oamenii să continue să se bucure de distracție cât mai mult timp posibil.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa