Nu lăsa pe mâine ce poţi face azi cu ajutorul tehnologiei! (P)

Raluca Dumitrică
Printie | Totul despre mame
Nu lăsa fotografiile doar în format digital, ci imprimă-le pe hârtie cu Printie!

Imprimarea pozelor pe hârtie e unul dintre lucrurile ce pot să nu mai fie amânate

Printie | Totul despre mame
Nu lăsa fotografiile doar în format digital, ci imprimă-le pe hârtie cu Printie!

În urmă cu nişte ani buni, eram o persoană mult mai organizată. De la treburile casnice la cele legate de job, totul era într-o ordine desăvârşită, ba reuşeam să strecor şi momente de loisir în complexul program cotidian. De la o vreme, duşmanul modern numit haos se infiltreaza periodic în organizarea mea şi-mi da programul peste cap. Nu ştiu dacă hibele de planificare n-au cumva legătură cu faptul că sunt mamă, pentru că sunt semnale clare că şi de-acolo mi se trage. Dar pe cine încerc să păcălesc? Diminuarea spiritului meu organizatoric nu e provocată de cei trei copii, ci din pricină că ziua are doar 24 de ore şi nimeni nu vrea să mi se alăture în crearea unei petiţii prin care să cerem o derogare de la această normă şi să prelungim durata ei.

Spre exemplu, iată câte lucruri stau pe lista de aşteptare: să-mi triez la sânge pantofii şi hainele din dulap, să m-apuc de jogging, să vizitez un oraş în care n-am mai fost şi să scot pe hârtie sutele de poze care stau debusolate in telefon şi în contul de Facebook, în aşteptarea unor vremuri mai bune. Vestea bună e că una dintre aceste dorinţe se va îndeplini înainte de succesul petiţiei: voi putea să îmi imprim rapid şi uşor fotografiile şi voi putea face lucrul ăsta de oriunde. Cum? Simplu, prin intermediul unei aplicații mobile ce îi ajută fantastic de mult pe cei care au, ca şi mine, un program extrem de brambura.

Cu Printie, pozele ajung în cel mai scurt timp de pe ecran în mâinile noastre

Va mărturisesc că, deoarece nu reuşesc să-mi transfer mereu fotografiile din telefon pe calculator, memoria acestuia dintâi se umple şi nu mai pot face poze exact când am nevoie de camera foto. Am ratat câteva momente importante din pricina asta şi mereu mi-am zis că n-o să mai fiu atât de căscată, încât să uit că trebuie să descarc pozele pe calculator.
De aceea nu mi-a venit să cred când am auzit de aplicaţia Printie, o aplicaţie românească gratuită pentru crearea de albume foto personalizate, disponibilă atât pe Android, cât şi pe iOS. Cu ajutorul ei se poate crea un album foto personalizat, folosind pozele din telefon, de pe tabletă sau chiar pozele din contul de Facebook. Iar pentru mine, care mă pierd câteodată prin noianul de poze de la evenimentele mai mici sau mai mari din viaţa mea, Printie e colacul de salvare. Cu această aplicaţie îmi pot printa amintirile şi îmi pot face singură albume cu cele mai emoţionante momente prin care am trecut nu doar eu, ci şi cei dragi mie.

Cum funcţionează Printie?

Aplicaţia Printie este gratuită şi funcţionează pe Android începând cu versiunea 2.3.7 şi pe iOS începând cu 6.1.3. Printie are acces atât la pozele din telefon şi tabletă, cât şi la cele din contul de Facebook, selectând un număr maxim de 60 poze pentru album.
În procesul de creare a albumului se folosesc fundaluri de coperţi şi de interior predefinite în galeria aplicaţiei, foto colajul final va conţine 50 de pagini, iar imaginile foto vor fi distribuite în mod automat în album, prima poză selectată fiind cea de pe copertă.
Printie va distribui pozele după un algoritm matematic care va lua în considerare dimensiunea pozelor, rezoluţia şi gradul lor de redimensionare, astfel încât imaginile să nu îşi piardă din calitate. Gruparea lor se va face pe o pagină de album, iar dacă se doresc ajustări, în modul de vizualizare se pot reedita, selecta sau deselecta elementele iniţiale, aceasta fiind şi zona de modificare a conţinutului albumului.

Aplicaţia va trimite automat albumul către laboratorul foto, exact aşa cum a fost creat, iar cei de la laborator îl vor printa şi îl vor trimite la adresa dorită în maxim 3 zile lucrătoare. Foto albumele sunt imprimate la o calitate excepţională, pe aparatură de ultima generaţie, într-un format prietenos, uşor de răsfoit (20 x 20 cm). Pentru varianta finală a fotocartii, se pot selecta două tipuri de coperţi: simplă sau cartonată. Ca să vă decideţi mai uşor, veţi avea la dispoziţie o zonă de preview a albumului în format final. Iar dacă va faceţi griji cu privire la plată şi livrare, aflaţi că plata se poate face ramburs sau online prin 3D secure, iar livrarea fotocărţii este gratuită.
Pentru un transfer mai rapid, facil şi fără costuri pe factura telefonului se recomandă folosirea reţelei Wi-Fi pentru trimiterea albumului.

De ce să alegi Printie

Cu această aplicaţie prietenoasă, pozele de pe dispozitivele mobile sau de pe Facebook pot fi adunate într-un album, combinând clasicul cu noul. Albumul final este nu numai o frumoasă amintire, ci şi un cadou unic personalizat, perfect pentru sezonul în care ne aflăm şi în care toată lumea face liste şi listuţe pentru sacul lui Moş Crăciun. Utilizarea aplicaţiei este foarte uşoară, trebuie doar introdus numele albumului, selectate pozele, un fundal pentru copertă şi un fundal pentru interiorul albumului foto, iar ultimul pas este trimiterea comenzii.
Albumele create pot cuprinde o mulţime de evenimente şi teme, iar cei care își doresc și mai multe opțiuni, fundaluri, variante de aranjare a pozelor și tipuri de albume au la dispoziție varianta Printie Premium pentru PC.

Dacă vă doriţi şi voi să creaţi un album foto personalizat, descărcaţi aplicaţia Printie gratuit de pe Android Market şi App Store şi fiţi pregătiţi pentru runda mare de emoţie din momentul în care veţi ţine în mână fotografiile cu cele mai frumoase amintiri din vieţile voastre!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa