„Noapte bună!”, teatru pentru copii

TOTUL DESPRE MAME

Duminica aceasta, pe 24 februarie, la Clubul Țăranului Român are loc o premieră mult așteptată: spectacolul de teatru pentru copii „Noapte bună”, al companiei Hopa-Trop. Spunem „mult așteptată” pentru că, de la ultimul lor spectacol, „Drumuri de nisip”, în care era vorba de mări, oceane și corăbii, am plecat cu scoici în buzunar și numărând pe degete câte zile au mai rămas până când vom vedea „Noapte bună!”, o porție nou-nouță de bucurie pentru pitici (și pentru părinți, fie vorba între noi).

 

De ce ne plac spectacolele făcute de compania Hopa-Trop?

Specificul companiei Hopa-Trop este atât muzica live (a celor doi muzicieni Florin Iordan și Daniel Pop, ambii membri în formația de muzică veche românească Trei parale), cât și toată magia care se petrece sub ochii noștri. Cele două „actrițe”, Beatrice Iordan (coordonatorul proiectului) și Ana-Maria Cucuta, artiști păpușari, intră cât ai clipi în universul magic al copilăriei, populat de sunete, de mișcare, de joc și de culoare. În spectacolele companiei Hopa-trop nu se reiau basmele arhicunoscute ale copilăriei, personajele rele nu se bat cu cele bune, ba mai mult, nu se rostește niciun cuvânt. În spectacolele lor se cântă, se dansează, apar și dispar umbre, senzații și întrebări. Simțurile micilor și marilor spectatori vor funcționa la putere maximă și vom părăsi cu toții sala cu urechile pline de sunete, ochii plini de imagini și degetele pline de atingeri.

 

Compania de teatru independent Hopa-Trop își propune realizarea de spectacole pentru copii cu vârstă foarte mică, între 0 și 6 ani, ajutând astfel la formarea unui public mic și viitor public mare care să recepteze și să înțeleagă, mai târziu, actul teatral.

 

Așadar, ne vedem duminică dimineață la Clubul Țăranului Român să ne spunem „Noapte bună!”

 

CE? „Noapte bună”, spectacol nonverbal însoțit de muzică live, pentru copii de 2-4 ani

UNDE? Clubul Țăranului Român, Șoseaua Kiseleff nr. 3, sector 1, București

CÂND? Spectacolul se joacă în ultima duminică din lună; premiera are loc pe 24 februarie, ora 10.30 și 12.00

CÂT? 20 lei/persoană (inclusiv copiii)

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa