Moș Crăciun poposește în 6 sucursale ale Băncii Transilvania

Raluca Dumitrică
Mos Craciun Banca Transilvania | Totul despre mame
Mos Craciun vine saptamana asta la Banca Transilvania
Mos Craciun Banca Transilvania | Totul despre mame
Mos Crăciun vine săptămâna asta la Banca Transilvania

6 sucursale ale Băncii Transilvania se transformă în destinațiile de poveste ale lui Moș Crăciun

Banca Transilvania a pregătit o serie de întâlniri cu Moș Crăciun, alături de Crăciuniță și de Elf, ce au loc în perioada 15-20 decembrie, în sucursalele BT Victoria, Bucur – Obor, Pantelimon, Militari, Unirii și Agenția Universitate din București.

În fiecare zi, câte un sediu de bancă dintre cele menţionate se transformă într-o destinație de poveste, unde copiii îl pot întâlni, lângă brad, chiar pe Moș Crăciun. Iar pentru fiecare copil care va veni la Banca Transilvania este deja pregătit un cadou-surpriză.

Dans, muzică şi pictură alături de Moș Crăciun, Elf dansator și Crăciunița

Anul acesta, poveștile devin realitate, magia transformând sediile Bancii Transilvania în spații ale copilăriei, ale jocului şi ale poveștilor spuse lângă brad. În așteptarea Moșului, Elf și Crăciunița vor anima atmosfera cu jocuri de iarnă, dans și voie bună. Copiii vor avea ocazia să confecţioneze podoabe pentru bradul BT, în cadrul atelierelor de arts & crafts. Fiecare sucursală va găzdui, de asemenea, o zonă dedicată jocului și creativității. Tot la BT, copiii care doresc, vor fi pictați pe față sau pe mânuțe, de către Crăciuniţă. Cadourile oferite sunt din partea Băncii Transilvania și a partenerului său, Metropolitan Life.

Sucursalele BT, pregătite pentru distracție

După ce Mos Crăciun a facut un prim popas pe 15 decembrie în agenția din Victoria, el va veni, pe rând şi în zile diferite, în alte 5 sucursale BT: Bucur – Obor, Pantelimon, Militari, Unirii și în Agenția Universitate. Programul evenimentelor este următorul: în intervalul orar 14:00-17:00, Moș Crăciun, Elf și Crăciunița vin în sucursala Bucur – Obor (16 decembrie), Pantelimon (17 decembrie), Militari (18 decembrie) şi Agenția Universitate (19 decembrie), în timp ce în intervalul 13:00-17:00, mascotele BT, Metropolitan Life şi Crăciunița așteaptă copiii la măsuța creativă, în celelalte 5 sedii în care nu vine Mos Crăciun în ziua respectivă.
Sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 9:30 la ora 12:30 Moș Crăciun, Elf și Crăciunița vin în sucursala Unirii, iar în același interval mascotele BT, Metropolitan Life sau Crăciunița așteaptă copiii la măsuța creativă, în sucursalele Bucur – Obor, Pantelimon şi Militari. Mascotele care îi așteaptă pe copii în celelalte 5 destinaţii care fac parte din caravană, atunci când Moşul este într-un alt sediu BT, sunt Maimuțica, Leul, Dinozaurul sau Caţelul Snoopy.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa