mobuy powered by Vodafone lansează o nouă versiune a aplicației mobile

Raluca Dumitrică
mobuy | Totul despre mame
mobuy, aplicaţia care face reducerile si mai usor de accesat
mobuy | Totul despre mame
mobuy, aplicaţia care face reducerile si mai usor de accesat

Discounturile exclusive la cumpărături sunt și mai ușor de obținut cu această aplicație

mobuy powered by Vodafone, o platformă complexă de mobile marketing din România care le oferă utilizatorilor săi discounturi exclusive, direct pe telefonul mobil, atunci când aceștia se află la cumpărături, se relansează într-o nouă versiune cu un design actualizat, funcționalități îmbunătățite, un program de loialitate pentru utilizatori și o varietate mai mare de oferte. Noua versiune transformă mobuy dintr-o simplă aplicație de reduceri într-un instrument de mobile marketing indispensabil pentru comercianți.

Noi funcționalități cu varianta actualizată mobuy

Pe lângă noul design atractiv, care permite o vizualizare mai bună a ofertelor, aplicația aduce și multiple funcționalități, printre care numeroase oferte noi și un program de loialitate pentru clienți. În plus, aplicația permite utilizatorilor plata directă prin telefonul mobil, pe factura de servicii Vodafone. Prin această opțiune, abonații Vodafone vor putea achita produse și servicii folosind doar aplicația mobilă, contravaloarea cumpărăturilor fiind inclusă pe factura din luna următoare. Procesul este foarte simplu și rapid, plata fiind confirmată în câteva secunde.
“Plata prin intermediul smartphone-urilor a fost de la bun început una dintre cele mai importante funcții pe care am vrut să le integrăm în aplicația noastră. Am dorit să fim una dintre cele mai bune opțiuni de pe piața din România, mai ales că în ultima vreme tendința de cumpărare prin intermendiul telefonului a înregistrat o creștere semnificativă”, a declarat William Sterns, Președinte și Co-fondator mobuy.
“Ne dorim să aducem conținut cât mai relevant pentru clienții noștri în toate zonele de business, cu atât mai mult în zona de dezvoltare de aplicații mobile. In prezent, dispunem de cel mai extins portofoliu de aplicații mobile de pe piață, cumulând în total 3.700.000 de descărcări pentru cele 40 de aplicații pe care le susținem. mobuy este printre singurele aplicații de oferte exclusive din România care propune nu numai o experiență îmbunătățită de cumpărare, dar oferă și mijloace moderne de achiziție – cum este plata prin intermediul telefonului mobil”, a spus Horatiu Dimulescu, Manager M-commerce and Wholesale, Vodafone Romania

Reducerea cheltuielilor, principalul avantaj al mobuy

Design-ul optimizat, cu o interfață intuitivă și simplu de folosit, ajută la o mai bună navigare în aplicație si crește gradul de satisfacție a utilizatorilor. Noul program de loialitate, configurat într-o secțiune specială în aplicație, le permite companiilor sau brandurilor prezente să își răsplătească clienții fideli, prin acumularea de puncte ce pot fi folosite ulterior pentru reduceri suplimentare sau gratuități.
Principalul avantaj al utilizării mobuy powered by Vodafone, prima aplicaţie gratuită pentru smartphone-uri cu sisteme de operare Android şi iOS, este reducerea cheltuielilor, respectând în același timp și preferințele clienților în materie de shopping. Noua versiune a aplicației aduce mai multe categorii de oferte, din diverse domenii – fashion, food, accesorii, medical și sport. Pentru a beneficia de o ofertă, tot ce trebuie să facă utilizatorii este sa ajungă în una dintre locaţiile partenerilor si să scaneze un cod QR cu ajutorul telefonului la casa de marcat. În plus, prin tehnologia geolocation şimesajele de tip push notification, utilizatorii sunt mereu informați cu privire la noile oferte, iar comercianţii îşi măresc virtual suprafaţa în care desfășoară activități comerciale şi, totodată, isi măresc și rata de răspuns a clienţilor.

Clienții prezenți în aplicație sunt: iCentre, Parfois, Desigual, URBN, Biothecare, Recumed, Guido Coffee, FitCurves, Pegas, German Dentist, B&O Play, Bata, Outwear, Smuggler, Surmont, Boarders, Bang&Olufsen, Bass Turbat, Nedds Beauty Salon, Kongfu King, Trick Shot, Chasse aux Couleurs, Jos Palaria, Artist Touch, Amiato Beauty, Fuyor, K-Grill, Tenis Club Galaxy, Colectiv Club și Vodafone.

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa