Mesaje video în română, de la Moș Crăciun, pentru mici şi mari

Raluca Dumitrică
Mos Craciun rocks | Totul despre mame
Mos Craciun rocks
Mos Craciun rocks | Totul despre mame
Acum aveti ocazia sa intrați în legătură directă chiar cu Mos Crăciun!

Oricine poate intra în legătură directa cu Mos Craciun!

Copiii şi adulţii care-l aşteaptă pe Moş Crăcun pot primi mesaje video personalizate chiar de la el, în limba română, cu ajutorul www.MosCraciun.rocks, primul serviciu din România care oferă această facilitate. Acest proiect este gândit și lansat de UrbanKid.ro & friends cu scopul de a oferi amintiri frumoase, în limba română, copiilor mici și mari care îl așteaptă pe Moș Crăciun.

Moşul de azi, la curent cu tehnologia

Pentru că Moș Crăciun își citește corespondența seară de seară, el știe ce își dorește fiecare copil sau adult. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, Moșul are acces la Internet, și-a cumpărat un laptop performant și s-a decis să le răspundă copiilor prin mesaje personalizate, pentru a ajunge la mai multe familii.
Echipa lui Moș Crăciun din România vine în casele celor care-l aşteaptă pe Moş nu prin șemineu, ci cu ajutorul calculatorului, cu mesaje video pentru cei care vor să-l vadă pe Moș Crăciun în biroul său.

Mesajul video de la Mos Craciun, cea mai mare surpriză de sărbători

Cei care doresc să le facă o surpriză celor dragi în preajma Sărbătorilor de Iarnă sunt invitați să acceseze formularele dedicate de pe site-ul www.MosCraciun.Rocks și să ofere cât mai multe amănunte despre destinatarul mesajului video. Poate fi copilul vostru, verișorul sau nepotul, finul care locuiește peste granițe sau chiar un prieten, șeful ori colectivul unei companii, pe scurt, toţi cei cu suflet de copil, care cred în Moș Crăciun. În cel mult patru zile, veți primi pe mail mesajul video al Moșului, video care poate fi descărcat local pentru a vă putea bucura de el și peste ani.
Costul pentru un mesaj video dedicat copiilor este de 40 de lei, iar pentru un mesaj video dedicat „copiilor mai mari” costul este de 108 lei.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa