Made in RO – Târg de design românesc

TOTUL DESPRE MAME

În weekendul 25 – 26 mai are loc cea de-a doua ediție a târgului celor mai creative cadouri semnate de designeri români, Made in RO, pop-up shop al Romanian Design Week.

Tema acestei ediții este „Motive tradiționale românești în designul contemporan”, ocazie cu care designerii selectați să participe vor lansa colecții noi, prezentate în premieră cu ocazia acestui eveniment.

 

Secțiunile târgului sunt: design de obiect, graphic design, design textil, decorațiuni și accesorii.

 

Vor expune următorii designeri: The Awesome Project, Ciprian Vrabie, Culture Soup, Lightsquare, Lemps, Martine Claessens, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, The Craft LAB, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, 11am architects, Mihai Stamati, Una ca Luna, Wamps, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Alin Teglaș, Iutta, Atelierele Hărniciei.

 

Evenimentul se va desfășura la Galeria ALCHEMIA (Calea Moșilor nr. 95, zona Armenească), un spațiu în centrul Bucureștiului, decorat artistic și cu accent pe design.

 

Made in RO – Târg de design românesc face parte din programul de evenimente al Romanian Design Week, festival care se desfășoară în București în perioada 17-26 mai, și este unul dintre evenimentele principale ale weekend-ului care va încheia festivalul (25-26 mai).

 

Made in RO – Târg de design românesc este un eveniment care promovează și aduce în atenția publicului obiecte de design, toate create de designeri români. Face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicată designului și creativității românești, și va fi activat și în alte perioade ale anului, în contexte care cer o alternativă românească de daruri creative și speciale. Made in RO expune în diferite locații alternative din București creațiile designerilor din România, cu focus pe design de obiect – zona home deco.

Evenimentul este organizat de designist.ro, lider de opinie pe zona de design, arhitectură și industrii creative în online-ul românesc. Made in RO – Târg de design românesc reprezintă continuarea firească, în offline, a demersului susținut de designist.ro, prima platformă online din România care aduce în atenția publicului designerii români prin conținut original.

 

CE? Made in RO – Târg de design românesc

CÂND? 25-26 mai

UNDE? ALCHEMIA, str. Calea Moșilor nr. 95 (zona Armenească)

 

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, iar pentru poveștile designerilor participanți intrați pe designist.ro.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa