Love Yard Sale, târg de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite

Cristina Călin, redactor
love yard sale

Suntem într-o permanentă căutare de lucruri frumoase, fie că vorbim despre haine, bijuterii sau încălțăminte. La Love Yard Sale găsești toate acestea și puțin mai mult.

Love Yard Sale este un târg de haine, încălțăminte și bijuterii unde sunt expuse lucruri deja purtate care merită o viață nouă. Luna aceasta evenimentul împlinește deja 7 ani. Între 27 și 28 noiembrie, vă așteaptă Love Yard Sale aniversar, la U Cafe din b-dul Iancu de Hunedoara nr 8, din București. Programul târgului este 10-17.00.

Slow Fashion, la Love Yard Sale

”Povestea lucrurilor frumoase care încă merită să fie iubite și purtate cu drag, deși nu sunt noi, merge mai departe. În peisajul târgurilor de profil, prin seriozitatea expozanților, calitatea produselor și strădaniilor organizatorilor, Love Yard Sale a reușit să creeze o comunitate frumoasă pe care o apreciem din toată inima.”, spune Laura Bucur cea care de 7 ani organizează acest eveniment. Ea spune că aduce împreună susținători ai reciclării și ai cumpărăturilor cumpătate.

Prin Love Yard Sale, Laura Bucur a pus în practică, la nivel mai mare, ceea ce făcea în copilărie: reinventa haine sau le vindea pe cele care nu îi mai plăceau pentru a-și cumpăra altele. ” Nu pot uita jacheta de piele gri a mamei, un model stil taior, pe care nu o mai purta că-i rămăsese mică, dar o păstra pentru mine. Eu, adolescentă rebelă cu influențe rock îmi doream o geacă de motor. Și, cum nu aveam bani în acei ani, am dus jacheta mamei la croitor. Din partea inferioară rămasă mi-am făcut și un portofel. Acesta este doar unul din multele exemple de upcycling, mai degrabă.”, spune Laura.

Și-a dat seama că multe femei au în garderobă haine foarte bune, pe care nu le mai îmbracă și nu știu ce să facă cu ele. Atunci s-a gândit că sigur există undeva o altă femeie care s-ar bucura să cumpere un lucru de calitate la un preț bun. Toată lumea câștigă, inclusiv natura pentru că acesta este un mod de a recicla.

Târgul este foarte bine organizat

Laura știe că timpul este foarte important, așa că s-a gândit să nu pună lumea pe drumuri. În ziua târgului pune pe pagina de Facebook a evenimentului poze cu produsele scoase la vânzare astfel încât cele interesate să știe care este oferta.

În peisajul târgurilor de profil, Love Yard Sale are un loc aparte și se evidenţiază prin câteva particularităţi: calitatea produselor, atmosfera prietenoasă creată de organizatori și expozanţi.

Intrarea la eveniment este gratuită, însă nu se permite accesul a mai multe de 50 de persoane simultan.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa