Haideți să talciocărim pe îndelete!

TOTUL DESPRE MAME

Nicoleta, Bogdan, Lilu, Tesa și Bebe, prietenii noștri care s-au hotărât să plece în lume și să trăiască viața pe îndelete, să schimbe pentru o vreme casa pe o rulotă și Capitala pe lumea mare ne invită la Talcioc! După ce s-au uitat în jurul lor și și-au dat seama că au strâns prea multe lucruri frumoase de care nu au vreme să se bucure, și-au zis să pună de un Talcioc urban, unde suntem așteptați cu mic și mare să găsim chilipiruri, să bem limonadă și să stăm de vorbă despre cum e să pleci în lume cu trei copii. La Talciocul urban pe îndelete vom găsi jucării, haine noi sau aproape noi de copii și de adulți, hăinuțe LiluTesa, încălțări pentru toată familia, articole de bucătărie, electrocasnice, tablouri, obiecte decorative și câte și mai câte. Și, atenție, nu facem doar shopping, ci ajutăm și niște prieteni să-și vadă visul îndeplinit, așa că nu vom avea remușcări dacă vom pleca cu plasele pline.

 

În orice caz, noi vă sfătuim să fiți acolo cât mai devreme ca să nu vă ia cineva de sub nas fix rochița pe care ați pus ochii!

 

Mai multe despre călătoria pe care o plănuiesc Nicoleta, Bogdan, Lilu, Tesa și Bebe citiți aici.

 

Ce? Talcioc urban pe îndelete

Unde? Strada Naum Râmniceanu nr. 5, sector 1

Când? 9-10 februarie, între 13.00 – 20.00

Cât? Intrare liberă

 

Pe pagina de Facebook a evenimentului puteți vedea o parte din obiectele care vor fi de vânzare la Talcioc. Ne vedem acolo!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa