Haideți la conferința Baby Market 360!

TOTUL DESPRE MAME
baby market 360

baby market 360Ești însărcinată și ai o mie de întrebări? Ești o tânără mămică și vrei să afli cum să-ți îngrijești cât mai bine bebelușul? Dacă ai multe nelămuriri despre sarcina în sine, despre naștere, despre alăptare, despre alimentația bebelușului, despre produse de îngrijire pentru bebeluși sau despre educația copilului, vino la conferința Baby Market 360 și află de la specialiști în domeniu răspunsuri la toate întrebările tale!

 

Conferința Baby Market 360 va avea loc în București, duminica, 31 martie, și se adresează exclusiv părinților: viitori părinți și proaspeți părinți, cu copii de până în 2 ani. Evenimentul se va desfășura la Hotelului Parliament, Str. Izvor nr. 106 (langa Palatul Parlamentului), Sector 5. Programul conferinței este: 11:30 – 17.00, cu două pauze de cafea. Înregistrarea participanților începe cu ora 10:30.

 

Speakerii de la conferința Baby Market 360 sunt persoane de referință din medii conexe sănătății și îngrijirii copilului și a gravidei. Printre aceștia îi pomenim pe Dr. Victoria Neacșu – specialist medicină de familie/pediatrie, medic stomatolog Georgiana Alecu, medic stomatolog pedodont Anca Calenic, psihoterapeut Florentina Mateescu.

 

Participanții la conferință vor primi cadouri și vouchere din partea partenerilor.

 

CE? Conferința Baby Maket 360, pentru viitori părinți sau părinți cu copii de până în 2 ani

CÂND? Duminică, 31 martie, între 11.30-17.00; înregistrarea participanților începe cu 10.30

UNDE? Hotelul Parliament, Strada Izvor 106 (lângă Palatul Parlamentului), sector 5, București

CÂT? 100 de lei

 

Pentru programul detaliat al conferinței și pentu temele de discuții ale fiecărui speaker în parte, intrați pe site-ul evenimentului.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa