Haideți la BABY EXPO, ediția de vară!

TOTUL DESPRE MAME

Vineri, 24 mai 2013, începe cea de-a 39-a ediție a celui mai important târg pentru viitoare mămici și tineri părinți din România: BABY EXPO.

Mămicile, tăticii, bunicii și copiii sunt așteptați să descopere produse inedite, să se bucure împreună de jocuri amuzante și atractive și să beneficieze de oferte speciale.

Porțile vor fi deschise în zilele de 24, 25 și 26 mai la Sala Polivalentă din București, de la ora 10.00 la 20.00 (vineri – sâmbătă) și de la 10.00 la 16.00 duminică. Dacă achiziționați un bilet în zilele de vineri sau sâmbătă, în intervalul 18.00 – 20.00, primiți cadou o invitație.

 

Iată recomandările noastre pentru ediție de vară BABY EXPO:

1. Standul Omidy – aici puteți găsi multe lucruri interesante, cum ar fi Bavetele Skibz sau colacul pentru copii Swimtrainer.

2. Standul Editurii Cartea Copiilor – aici descoperiți împreună cu cei mici cele mai frumoase cărți pentru copii, cum ar fi Basmele Pădurii sau Poezii din copilărie.

3. Montri.BABY – Ateliere Montessori pentru copii și părinți. Programul (vineri, 24 mai, și sâmbătă, 25 mai, între orele 15:00-20:00) se adresează celor mici și are scopul de a dezvolta capacitățile motrice, emoționale și senzoriale prin joc și mișcare.

4. Siguranța AUTO – la acest stand, specialiștii Peg-Perego îi sfătuiesc pe părinți cum să aleagă scaunul de mașină potrivit pentru copilul lor. Părinții pot participa la demonstrații practice de montare și demontare a scaunelor auto.

Nu uitați că există și un spațiu de Alăptare Meleda – într-un cadru prietenos, curat și discret, mămicile au posibilitatea să-și alăpteze bebelușul.

 

CE? BABY EXPO, Salonul dedicat nou-născutului, copiilor între 0-5 ani, viitoarelor mămici și tinerilor părinți

UNDE? Sala Polivalentă, Calea Piscului nr.10, sector 4, București

CÂND? 24, 25 mai 2013 între 10.00 și 20.00 și 26 mai între 10.00 și 16.00.

CÂT? 10 lei pentru părinți, gratis pentru copii.

Pe baza biletului de intrare puteți participa la Super Tombola BABY EXPO.

Pe babyexpo.ro și pe pagina de Facebook BabyExpoRomania puteți găsi mai multe detalii despre BABY EXPO și despre activitățile zilnice din cadrul Salonului, adresate atât bebelușilor, cât și copiilor mai mărișori sau părinților.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa