Gașca Zurli se întoarce!

Delia Grigoroiu
Spectacol Zurli Am o casuta mica Totul despre mame

  Spectacol Zurli Am o casuta mica Totul despre mameSă ne distrăm cu Gașca Zurli îi spectacolul „Am o căsuță mică”!

  Dragi părinți, vă facem program de week-end și vă invităm la un spectacol în premieră națională marca Gașca Zurli. Îi mai știti pe Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli? Cei patru prieteni care i-au distrat pe cei mici toată vara, în fiecare dimineață de sâmbătă, de la ora 9.30, pe TVR1, se întorc într-un spectacol pregătit cu mare fast. Timp de o oră, copiii și părinții care iubesc petrecerile Zurli sunt invitați la Cinema Pro, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 11.00, la spectacolul „Am o căsuță mică”.

  Spectacolul este plin energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şi superdistracţie, aşa cum ne-a obișnuit gașca zurlie deja. Haideți să ne distrăm împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli care au pregătit nişte farse care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună.

   

  Povestea spectacolului e foarte simplă:

  Gașca Zurli are nevoie de o căsuță în care să locuiască toate animăluțele de pluș prietene. Aceasta se construiește chiar sub ochii celor mici (cea mai veselă și cea mai colorată din lume), iar Tura Vura vine să o strice. Cum reușesc să o sperie și de această dată copiii din sală împreună cu Fetița Zurli, Clopoțel, Zdrângănel și Truli ? Cu o tocăniță de legume și o salată de fructe. Tura Vura (vrăjitoarea care mănâncă numai cartofi prăjiți și ciocolată) e nevoită să promită cu degetul pe năsuc, de data asta, că o să mănânce sănătos daca vrea să fie primită în Căsuța Zurli. Zâna Bună le dă o mână de ajutor celor din gașcă și copiii invitați vor face cunoștință cu cel mai nou membru al găștii – YUPPI!

  Un spectacol despre prietenie, despre muncă în echipă, despre iertare și despre veselie creat de Mirela Retegan și regizat de Vadim Rusu.

  Despre Gașca Zurli

  Gașca Zurli funcționează cu succes de mai bine de trei ani. E cunoscută în țară, în special în București unde joacă spectacole cu sala închisă. Gașca Zurli este recunoscută în mediul părinților ca fiind cea mai bună trupă de animație pentru copii. Rețeta care a adus succesul în Gașca Zurli e bazată pe măsură n absolut tot ceea ce face. Mirela Retegan – inventatorul Găștii – a reușit să cântărească bine și să măsoare cu precizie fiecare ingredient – interactivitate, muzica, dans, educație, curiozități, umor și atenție pentru copii.

   

  Bilete s-au pus în vânzare la casieria CINEMA PRO din Str. Ion Ghica, nr. 3, on-line pe www.eventim.ro și se pot cumpăra şi în data de 5 octombrie la Puzzle Café în intervalul orar 10.00-12.00.


  Costul unui bilet este de 40 lei de persoană, iar copiii sub 2 ani pe care părinţii îi ţin în braţe nu plătesc biletul.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa