Gașca Zurli, antrenament pentru Cartea Recordurilor. În weekend, va avea loc cel mai mare eveniment de familie

TOTUL DESPRE MAME

Gașca Zurli a făcut primul antrenament pentru Cartea Recordurilor la primul picnic din Zurlandia!

Pe Domeniul Știrbey, lângă Bucuresti, 80.000 de metri pătrați se vor transforma în cel mai frumos loc din România.
Parintii și copiii deopotrivă vor trăi împreună cele mai pline de joacă două zile din 2017. De dimineață până seara, pe 17 si 18 iunie, zeci de spectacole, sute de personaje, nenumărate provocari, ateliere și activități organizate de o echipă care și-a propus să pună în practică cel mai mare festival dedicat familiei până acum, în Romania.

Primii invitați ai picnicului au fost chiar Ambasadorii Zurlandia-partenerii care au susținut și au promovat cel mai mare eveniment pentru familie și care au venit cu mic cu mare la cel mai colorant picnic din cea mai colorată țară – Zurlandia.

Împreună au repetat pentru sâmbătă, când vor ca, alături de toți cei prezenți la marele eveniment de pe Domeniul Știrbey, să intre în Cartea Recordurilor cu cei mai mulți părinți și copii care se joacă îm același timp, împreună.

Vedetele, sponsorii, partenerii media – bloggeri și jurnaliști, au făcut echipe cu copiii lor și au reușit să țină ritmul și isonul Găștii Zurli.

Tătici celebri : Cosmin Selesi, Șerban Copoț, Greeg, Bogdan Miu, Radu Buzăianu, Daniel Osmanovici, Cristian China Birta și mămici pe cât de celebre pe atât de implicate în viețile copiilor lor : au demonstrat ieri la Picnicul Zurlandia că românii merită să fie în cartea recordurilor și să se laude cu cei mai jucăuși părinți de pe mapamond.

Ne-au trecut pragul prieteni dragi. Emma Zeicescu, Anca Sîna Serea, Oana Roman, Cătălina Porumbel, Cosmin Selesi, Șerban Grig, Șerban Copoț, Taticool Dan Cruceru, Mihaela Călin, Bogdan Miu, Daniel Osmanovici, Cristian China Birta, Frici de Mămici, Gabriela Maalouf, Familia Hai Hui, Cristina Oțel, Cristina Bălan, Radu Buzăianu, Radu Sîrbu, Prințesa Polonic, Cătălina Matei, Fifi Știe și mulți alții.

“Ne antrenăm pentru Zurlandia cu Gasca Zurli. Pe 17-18 iunie, aici va fi o adevărată nebunie. Se anunță distracție maximă pentru copii, părinți și bunici.”, spune Alina Serea de la Frici de mămici.

“Ce să vă spun? Zurlandia-17,18 Iunie- pe Domeniul Stirbey- nu e de ratat! La picnicul organizat de Mirela am văzut un preambul din ceea ce va fi și o să fie wooowwww…plus că oficialii de la Cartea Recordurilor vor fi prezenți pentru a vedea cei mai mulți părinți și copii jucând „Rempompi”!!!! Haideți!!!! Aaaaa…și voi avea și eu două ateliere, unul despre somn și altul despre crizele de furie!”, spune Gabriela Maalouf, unul dintre trainerii de la Școala de Joacă pentru Părinți.

“ Am venit în inspecție în #Zurlandia. Și pot să vă raportez așa: dacă încă nu v-ați luat bilet de Zurlandia (mă rog, pentru voi mai puțin, pentru piticul/piticii, zic), să știți că o să ratați ceva foarte fain. Acum aici e doar un picnic pre-frumos. Dar sâmbătă o să fie nebunie maximă! ”, spune Cristian China Birta

“ O zi de marți 13 fericită! La picnicul de la palat! ”, sustine Anca Sîna Serea.

Toată Gașca Zurli a fost prezentă la picnic și s-a antrenat cu toți cei prezenți pentru Cartea Recordurilor. Pentru că pe 17 iunie, la ora 18.00, reprezentanții Guinness World Records vin la Zurlandia. Ne-am propus să stabilim un nou record mondial, cu cel mai mare număr de părinți și copii care cântă și dansează în același timp pe un cântec, Rempompi.

Astfel, copii, părinți și bunici sunt așteptați în acest weekend, pe 17 și 18 iunie, începând cu ora 10.30, la Festivalul Zurlandia, la cel mai mare eveniment dedicat familiei.

Abonamentele la festival sunt disponibile AICI

 

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa