Expoziție de baloane desenate

TOTUL DESPRE MAME

De 1 iunie, ITSY BITSY vă invită la prima expoziție de baloane desenateitsy bitsy

Ziua de sâmbătă va fi plină de evenimente creative vesele și pline de hohote de copii. Dacă nu ți-a plăcut nimic din agenda pe care ți-am pregătit-o cu mare fast, îți mai facem o invitație. E Ziua Copilului și e clar că trebuie să sărbătorești împreună cu cel mic,  și ce e mai aventuros decât o combinație de avioane, baloane, culoare și toate acestea la înălțime.

Copiii sunt invitați de Radio ITSY BITSY și Aeroclubul României să se bucure de sute de baloane pictate de copii și părinți ridicate la cer.

E vorba de prima expoziție de acest tip  care va avea loc sâmbătă, 1 iunie 2013, între orele 18.00 și 21.00 în Parcul Orășelul Copiilor București.  Se vor picta mii de baloane, se va cânta și se va dansa, părinții și copiii vor participa la concursuri și distracții surpriză și toți vom vedea cum Copiii colorează viața cu adevărat.

După ce vor picta baloane, copiii vor putea face poze lângă un planor adevărat, vor savura momentele de magie din spectacol, vor cânta cele mai îndrăgite refrene alături de trupe ca Rogvaiv, Contrapunct, Miniton, Liliput, Amicii, Fargolino, Andra și Răzvan, Academia de Arte Frumoase Daniel Iordăchioaie și vor dansa în ritmul  trupelor Mini Trouble Crew, Angels, Bounce sau trupa de dans de la Atelierele ITSY BITSY.

“Anul acesta vrem ca la marea sărbătoare a copilăriei toți părinții prieteni ITSY BITSY să simtă veselia jocului pe care copiii o au în mod natural. Stând în apropierea lor orice adult își găsește bucuria de a trăi și asta ne dorim să transmitem prin tot ceea ce facem”, declară Nadia Tătaru, Director General Radio ITSY BITSY.

Tot în acest interval orar copiii sunt așteptați si la alte activități creativ educative desfășurate pe aleile parcului. Ei vor putea desena pe asfalt, vor face trucuri de magie sau vor asista, împreună cu părinții lor, la demonstrații sportive pentru copii susținute de kinetoterapeuți.

Haideți și voi sa ridicăm baloane colorate de Ziua Copilului!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa