Evenimente pentru copii în weekend 24 – 26 martie

Anca Vlad

  Nu contează dacă uneori ne sâcâie ploile sau vântul, important e că ziua e mai lungă și se simte cu natura renaște. Indiferent de vreme, va puteți petrece timpul într-un mod placut, așa că, mămici, tătici, bunici și pitici iată câteva recomandări pentru weekendul 24 – 26 martie.

  VINERI 24 MARTIE

  OPERA COMICĂ PENTRU COPII

  11.00 Micuța Dorothy

  Dorothy este o fetiță care locuiește la o fermă din Kansas, dar își dorește întoteauna ceva mai bun. Aflăm împreună dacă reușește să obțină ce își dorește, într-un spectacol despre prietenie și curaj.

  Cele mai frumoase desene animate, alegerea mamelor

  SÂMBĂTĂ 25 MARTIE

  TEATRUL COQUETTE

  11.00 Califul Barză

  Califul Bagdadului, în căutare continuă de distracții, primește vizita unei vânzătoare misterioase care îi oferă o licoare fermecată, cu ajutorul căreia se poate transforma în orice animal. Licoarea bineînțeles că face însă parte dintr-o cursă întinsă de vicleana vrăjitoare, așa că urmează o serie de întâmplări pline de umor.

  GODOT CAFE TEATRU

  11.00 Ursul păcălit de vulpe

  TEATRUL DE MAGIE

  11.00 Kid Magic Show

  Pentru zilele de weekend, Teatrul de Magie v-a pregătit un program special: Kids Magic Show&Workshop – un atelier de magie, atât pentru copii cât și pentru părinți, unde cei mici vor putea vedea și învăța trucuri de magie.

  TEATRUL LA CINEMA

  11.00 Lupul buclucaș – în Cinema City Mega-Mall

  9.30 – Igloo Lego Club pentru copii 5-13 ani

  20.30 – Cantus Mundi pentru Ora Pământului  Timp de o oră, între 20.30 și 21.30, toți cei implicați în cea mai importantă mișcare corală pentru copii din România vor stinge lumina, și vor cânta în cor pentru Pământ și energia sa.

  Kendama, alternativa la modă la gadget-uri. Cum a apărut jocul și ce beneficii are pentru intelectul copiilor

  DUMINICĂ 26 MARTIE

  APOLLO11155

  11.00 Tărâmul din Globul fermecat

  Kay și Gerda sunt doi frați care iubesc poveștile. Gerda îi citește lui Kay câte una în fiecare seară, iar când ajunge la cea despre Crăiasa Zăpezii, care ar putea să înghețe orice copil doar printr-o sărutare pe frunte, se întâmplă ceva neobișnuit: Crăiasa iese din poveste și-l cheama pe Kay în regatul ei din Globul Fermecat.

  TEATRUL DE MAGIE

  11.00 Wizard Magic Show

  Un spectacol interactiv, ce îmbină elementele de poveste cu personajele de magie din perioada victoriană și împreună cu trucurile antrenante se creează o atmosfera misterioasă.

  TEATRUL LA CINEMA

  11.00 Inelul magic – la Cinema Afi-Palace Cotroceni

  O poveste despre istețime si curaj, spusă cu mult umor de personaje precum Cocoșul cel isteț, Zâna Dreptății, un Conte foarte bogat și Hoțul cam nepriceput.

  17.30 Traista fermecată a vrăjitoarei – la Cine Globe

  Într-o împărăție îndepărtată, Împăratul și Împărăteasa au pornit cu oaste împotriva tuturor Vrăjitoarelor din ținut, pentru a le alunga.O singură vrăjitoare reușește să scape și pentru a se răzbuna închide Soarele în traista fermecată și pornește o ploaie pentru totdeauna în ținutul Împăratului. Și asta nu este tot, nici Prințul nu scapă de răzbunarea ei – îl transformă într-un simpatic șoricel.

  TEATRUL COQUETTE

  11.00 Muzicanții din Bremen

  Un măgăruș, un cățel, o pisică și un cocoș se adună ca tovarăși de drum și ca viitori muzicațti pentru călătoria spre Bremen, orașul în care pot fi liberi și în care-și pot petrece bătrânețile într-un mod artistic. Cei patru eroi se află în situații asemănătoare: stăpânii lor vor sa scape de ei pentru că îi consideră inutili. Fiecare dintre ei pleacă de acasă din cauza asta, în speranța că nu sunt chiar complet inutili.

  PALATUL COPIILOR

  11.00 Cartea junglei

  Cartea junglei este o adaptare după spectaculoasa poveste cu același titlu, o poveste a lui Mowgli, un băiețel minunat crescut în junglă de către familia lupului Akela. Pantera Baghera și ursul Baloo, bunii lui prieteni, i-au dezvăluit toate secretele pădurii însă,  Maimuțele Flecare s-au gândit să-l răpească.

  SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ – ora 10.00 – Ateliere pentru copii organizate de Agenda BIO

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa