Emisiuni noi şi muzică pentru toată familia, în noua grilă de programe Itsy Bitsy FM

Raluca Dumitrică
Itsy Bitsy FM
Noua grila Itsy Bitsy FM, dedicata parintilor si copiilor
Itsy Bitsy FM
Noua grilă Itsy Bitsy FM, dedicată părinților și copiilor

Oferta postului de radio dedicat părinţilor şi copiilor vine în întâmpinarea nevoilor acestora

Itsy Bitsy FM, singurul radio pentru părinţii şi copiii din România, a lansat noua grilă de programe, grilă care conţine multe emisiuni noi şi muzică pentru toată familia. Această nouă grilă este gândită pentru două publicuri cu nevoi foarte diferite, cum sunt părinţii şi copiii, şi îşi propune să aducă atât distracţie întregii familii, cât şi susţinere părinţilor.

Itsy Bitsy FM aduce programe dedicate tuturor membrilor familiei

Deoerece pentru părinţi este o bucurie să asculte ce le place şi să se şi distreze alături de copilul lor,  ziua începe la Itsy Bitsy FM cu singurul matinal care strânge familia la un loc: “Dimineaţa în familie” (luni-vineri, 07:00 – 10:00). Luiza Stoica şi Mario DeMezzo, un tată implicat şi om de cultură apreciat, trezesc cu voie bună toată familia. Distracţie în familie este şi seara, la emisiunea ”Joc în familie” cu Itsy şi Bitsy (luni – vineri,  17.00 – 19.00), realizată de cunoscutele actriţe Dora Ortelecan Dumitrescu şi Olga Ioana Bela. La această emisiune, răspunsurile la provocările creative şi întrebările de cultură generală califică cea mai trăsnet echipă părinte-copil pentru marele premiu al zilei.
În fiecare sâmbătă şi duminică, de la 10.00 la 12.00, Maştera cea Rea vrea să ajungă la Albă ca Zăpada, dar copiii şi părinţii se luptă să o ţină pe loc. Actriţa Nouria Nouri, realizatoarea emisiunii, invită familia întreagă să răspundă provocărilor de cultură generală, dar să se şi bucure împreună la “Salveaz-o pe Albă că Zăpadă”. Pe lângă toate aceste emisiuni, noul playlist muzical le oferă părinţilor şi copiilor cea mai veselă şi optimistă muzică, un amestec potrivit de Adult Contemporary & Family Music.

Tips & tricks de parenting în noua grilă de programe Itsy Bitsy

Familia Simona si Rares Dragomir
Simona și Rareș Dragomir, alături de copiii lor

Printre emisiunile incluse în noua grilă de programe se numără şi “Mamma mia”, care se difuzează de luni până vineri, în intervalul 10.00 – 13.00, este cea mai iubită emisiune pentru mame şi care are acum doi realizatori noi, Simona şi Rareş Dragomir. Aceştia sunt o familie fericită în viaţa de zi cu zi, iar experienţa lor de cuplu îi face să le împărtăşească ascultătorilor secretele bucuriei în familie, dar şi informaţii utile şi tips & tricks de parenting.
Şi pentru că părinţii au mai multe întrebări decât copiii, Simona Dragomir, cunoscuta realizatoare TV, mamă iubitoare şi soţie implicată, realizează împreună cu specialiştii în parenting şi emisiunea “Meditaţii pentru părinţi”, cunoscută ascultătorilor Itsy Bitsy de mai bine de 5 ani. Pentru părinţii foarte ocupaţi, dar dornici să fie părinţi mai buni, noua pastilă de parenting “Meditaţii la minut”, produsă de Monica Popescu, poate fi ascultată zilnic la radio sau poate fi vizionată pe itsybitsy.ro.

Te-ar mai putea interesa