Design românesc de dat în dar

TOTUL DESPRE MAME
Sticker de perete creatie Cai verzi pe pereti
  Sticker de perete creatie Cai verzi pe pereti

  Nu aveți și voi senzația că darurile de Crăciun sunt o sarcină din ce în ce mai complicată de la an la an? Nu vi se întâmplă ca după un tur prin magazine să rămâneți cu senzația că orice cadou e prea banal pentru oamenii speciali și dragi din viața voastră?

  Ei bine, sâmbătă, 22 decembrie, și duminică, 23 decembrie, în spațiul La Copac (strada Pitar Moș nr. 23) va avea loc „Made in RO – Design românesc de dat în dar”, târgul celor mai creative cadouri, toate semnate de designeri români, unde vom găsi cu siguranță obiecte fine, pentru oameni speciali. Adică exact ceea ce ne dorim!

   

  „Made in RO – Design românesc de dat în dar” este primul eveniment dintr-o serie dedicată designului și creativității românești, pregătit pentru noi de Designist.ro (care în luna decembrie împlinește un an, îi spunem a mulți ani și la multe idei frumoase!)

  Multe dintre ideile frumoase prezentate pe site-ul designist.ro de-a lungul anului vor fi frumos ambalate la acest târg în sugestii de cadouri speciale și atent selecționate. Piese deco, lămpi, accesorii, decorațiuni de Crăciun, design vestimentar și alte surprize, toate semnate de designeri români, pot fi cadouri cu care ne vom bucura să plecăm acasă sau spre casa celor dragi nouă.

   

  Cu ce creatori ne vom întâlni pe 22 și 23 decembrie, la târgul „Made in RO – Design românesc de dat în dar”? Pe cei mai mulți îi cunoaștem deja de pe Designist.ro. Alții vor apărea în premieră, iar în ambele cazuri vei face cunoștință cu noutățile pe care ei ți le-au pregătit cu această ocazie.

  Ca să dezvăluim doar o parte dintre oamenii frumoși care acum pregătesc decorațiuni și accesorii pentru noi toți, îi numim pe: Ciprian VrabieAnca Fetcu.care?CutareRaluca ArnăutuLightsquareCai verzi pe pereți11am architects, Atelierul de Print, Bowtique, Atelier 44Alexe PopescuCuzinaAlin Teglaș, Una ca Luna și alții.

   

  Ne vedem acolo!

   

  CE? „Made in RO – Design românesc de dat în dar”, târg de obiecte semnate de designeri români

  UNDE?  La Copac, Strada Pitar Moș nr. 23, (aproape de Str. Arthur Verona și Piața Lahovari)

  CÂND? Sâmbătă, 22 decembrie, și duminică, 23 decembrie

  Pentru mai multe detalii, intrați aici.

   

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa